mr.lvlrf 32 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان در مرحله اولیه نصب جوملا یکسری تنظیمات رو چک می کنه ک جوملا بدون مشکل اجرا بشه رو هاست من روی آیتم Magic Quotes GPC گیر می کنه لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام دو تا راه حل برای این مورد هست اول اینکه به ادمین سرورتون بگید تا magic_quotes_gpc رو براتون خاموش کنه دوم اینکه ، میتونید جوملا رو در لوکال نصب کنید و پس از نصب ، بک آپ بگیرید و به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در دی 92 با سلام دو تا راه حل برای این مورد هست اول اینکه به ادمین سرورتون بگید تا magic_quotes_gpc رو براتون خاموش کنه دوم اینکه ، میتونید جوملا رو در لوکال نصب کنید و پس از نصب ، بک آپ بگیرید و به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون، با ادمین گفتم ولی مشکلم حل نشد یعنی ادمین گفت خاموشکردم ولی باز این مشکل رو موقع نصب می داد. کاری جز نصب لوکال هست بشه انجام داد من به ادمین بگم یا اینکه خودم دستی اون رو خاموش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر