samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام رفقا من به تازگی با جوملا قصد دارم یه فروشگاه اینترنتی راه بندازیم همه چیز خداروشکر خوب پیش رفته ام اما هنگامی که بر روی دکمه اضافه به سبد خرید کلیک میکنم متاسفانه هیچ فرقی نمیکند ودیگه اینکه من این سایت رو از یه هاست دیگه منتقل کردم در حالت قبل(قبل از انتقال) هم این دکمه (اضافه به سبد خرید)فعال بود وهم وقتی روی محصول با موس میرفتیم یه مستطیل با افکت چرخشی می اومد که قابلیت اضافه وکم کردن تعداد محصول توسط دوتا مربع که داخل آنهاعلامت جمع وتفریق بود رو داشت که الان اون علامت ها هم مخفی شدند؟ راه حل این مشکل رو کسی میدونه؟ اگه اشکال از ماژول هاشه چه ماژولی نصب کنم که مشکلم حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما به چه نحوی انتقال دادید؟ اگر ان هاست قبلی را در اختیار دارید بسته را که بک آپ گرفتید در پوشه و دایرکتوری جدا نصب کنید. و ببینید مشکل از بک آپ فایل هایی که گرفتید هست یا از جایی دیگر نتیجه را اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام ضمن تشکر از شما درواقع از اون سایت کپی گرفته شده است یعنی اون سایت الان هست ومشکلی نداره ولی در سایتی که من از بک آپ اون استفاده کردم مشکل چیش آمده در مورد نحوه انتقال یا به نوعی همون کپی سایت من فایل اصلی رو داخل پوشه html در Cpanel کپی کردم وجداول sql آن راهم کپی کردم عرض کردم همه جای سایت مث منو اصلی ، اسلاید ها و...در سایت جدید مشکلی ندارد فقط در همین بخش اضفه به سبد خرید غیرفعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما خب امکان دارد مشکل از بک آپ گیری بوده باشه. شما که 100% مطمئن نمی تونید باشید. از آکیبا استفاده کنید و بک آپ بگیرید و مجدد در هاست جدید حالا برای تست در یک دایرکتوری جدا نصب کنید ببینید همان مشکل باقی ست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 حالا اگه من بخوام ماژول مربوط به سبد خرید واضافه .کم کردن محصول را حذف ومجددا نصب کنم از کجا باید ماژولش رو دانلود کنم واسمش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 حالا اگه من بخوام ماژول مربوط به سبد خرید واضافه .کم کردن محصول را حذف ومجددا نصب کنم از کجا باید ماژولش رو دانلود کنم واسمش چیه؟ دوست عزيز اين بخش ها مربوط به قالب و فروشگاه ساز شما هستند معمولا و ماژول جداگانه اي ندارند! به توصيه دوست آقاي ميري گوش بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 حرف شما درست اما این مشکل در ابتدای کار وجود نداشت یعنی من بعد از بک آپ گرفتن وروی هاست آوردن مشکلی نداشت بعد از چند وقت یک دفعه این جوری شد شاید مثلا به علت به روز کردن یه ماژول یا... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 حرف شما درست اما این مشکل در ابتدای کار وجود نداشت یعنی من بعد از بک آپ گرفتن وروی هاست آوردن مشکلی نداشت بعد از چند وقت یک دفعه این جوری شد شاید مثلا به علت به روز کردن یه ماژول یا... شما از كامپوننت مربوط به بروزرساني ماژول هاي فروشگاه استفاده كرده ايد؟ com_virtuemart.2.0.24_ext_aio؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 شما از كامپوننت مربوط به بروزرساني ماژول هاي فروشگاه استفاده كرده ايد؟ com_virtuemart.2.0.24_ext_aio؟ نه کامپوننت اصلی فروشگاه رو به روز نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 من کامپوننت فروشگاه ساز رو پاک کردم وفروشگاه ساز جومینا رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه وخطا می دهد چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر