ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 [align=CENTER]سلام من قالب شرکتی Fantastic :heart: لینک قالب رو برای جوملا 1.5 میخوام میشه کاریش کرد؟ :acigar: دوستان اگه قالبی شبیه این پیشنهاد در نظر دارند پیشنهاد بدهند ممنون میشم :thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در طراحی قالب های 1.6 جومینا سعی شده با 1.5 هم سازگار باشده ... اگه مشکل احتمالی هم داشته باشه دمو آنلاین میدید میگم رفع میکنید .:shy: موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 وقتی از این قالب در جوملا 1.5 استفاده میشه این مشکل پیش میاد: صفحات بعد ، جای اینکه افقی باشه ؛ به صورتی عمودی در میاد که فوق العاده زشت میشه :1: اینم عکسش: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام احتمالا از display هست ... display رو کلا از خصوصیات این قسمت پاک کنید .... اگه خودتون پیداش نکردید دمو آنلاین بدید تا بگم چطوری عمل کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 ممنون آقای شمسی:thankyou: نمیدونم چطوری display رو از خصوصیات این قسمت پاک کنم الان رو سایتم هست اینجا: www.ecomp.ir :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام در دایرکتوری css فایل joomla.css line 32 .item-separator, .pagenav { background-image:url("../images/articleseperator.png"); background-position:right bottom; background-repeat:no-repeat; clear:both; display:block; height:33px; } display:block یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 سلام joomla.cssکل خط های 32 تا 39 رو پاک کردم درست شد. مشکلی نداره در آینده؟:1: ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام نه مشکل خاصی نداره ... موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر