mar.yam 1 ارسال شده در آذر 92 سلام. از دیشب تا حالا تو مدیریت سایتم نمی ره؟؟؟!؟ باید چیکار کنم؟ ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 سلام. از دیشب تا حالا تو مدیریت سایتم نمی ره؟؟؟!؟ باید چیکار کنم؟ ممنون. سلام چه تغییری آخرین بار انجام دادید؟ توخود سایت میره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آذر 92 سلام چه تغییری آخرین بار انجام دادید؟ توخود سایت میره؟ هیچ تغییری ندادم! بله داخل خود سایت میره ولی مدیریت نمیره. راستی ویجی کیت رو خیلی وقته نصب کردم وتا حالا هیچ مشکلی نداشته ولی الان که داخل سایت میرم ویجی کیت کار نمی کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 هیچ تغییری ندادم! بله داخل خود سایت میره ولی مدیریت نمیره. راستی ویجی کیت رو خیلی وقته نصب کردم وتا حالا هیچ مشکلی نداشته ولی الان که داخل سایت میرم ویجی کیت کار نمی کنه! چه پیغامی میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آذر 92 چه پیغامی میده؟ اصلا پیغامی نمیده!!!! سایتم بالا میاد و فقط اون قسمت ویجی کیت عکسام بالا نمیاد. مشکل من مدیریت سایتم هست که اصلا نمیاد که بتونم اکانتمو بزنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 اصلا پیغامی نمیده!!!! سایتم بالا میاد و فقط اون قسمت ویجی کیت عکسام بالا نمیاد. مشکل من مدیریت سایتم هست که اصلا نمیاد که بتونم اکانتمو بزنم! منم منظورم همون پنل کاربری مدیریت شماست ،وقتی نام سایت وپس از آن administrator را میدهد چه پیغامی میدهد ویا چه اتفاقی می افتد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آذر 92 منم منظورم همون پنل کاربری مدیریت شماست ،وقتی نام سایت وپس از آن administrator را میدهد چه پیغامی میدهد ویا چه اتفاقی می افتد؟ فقط صفحه سفید میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 فقط صفحه سفید میاد. ببینید جوملا گاهی اوقات برای تغییرات مختلف خطای یکسان میدهد مثلا خود من برعکس این اتفاق برام افتاد که سایتم بالا نمیومد ومن فقط یه آپ دیت کرده بودم که راحتترین کار استفاده از آخرین بک آپ بود که به شما هم این رو پیشنهاد میکنم البته شاید کسی راه بهتر بلد باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آذر 92 ببینید جوملا گاهی اوقات برای تغییرات مختلف خطای یکسان میدهد مثلا خود من برعکس این اتفاق برام افتاد که سایتم بالا نمیومد ومن فقط یه آپ دیت کرده بودم که راحتترین کار استفاده از آخرین بک آپ بود که به شما هم این رو پیشنهاد میکنم البته شاید کسی راه بهتر بلد باشه آخه من بک آپ نگرفتم! بعدم یه چیزی؟!!!؟ من همسرم 2 تا سایت داره که اونم با همین مشکل برخورد کرده یعنی کل سایتا دقیقا با همین مشکل مواجه شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 92 با سلام از ادمین سرورتان بخواهید نمایش پیام های خطا را بر روی سرور روشن کند و بعد بررسی کنید در صفحه سفید چه خطایی دریافت میکنید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آذر 92 روشن کردن ولی بازم خطایی نشون نمی ده!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 آخه من بک آپ نگرفتم! بعدم یه چیزی؟!!!؟ من همسرم 2 تا سایت داره که اونم با همین مشکل برخورد کرده یعنی کل سایتا دقیقا با همین مشکل مواجه شده برخی از میزبانان بک آپ مرتب میگیرند شاید بتونن کمکتون کنند ،حتما راه دیگه ای هم داره اما من بیشتر ازاین بلد نیستم عذر خواهی میکنم 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mar.yam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر