samieei 4 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان خوب من به سفارش یکی از دوستان که قبلا فروشگاهی با جوملا داشت را بر روی یک هاست دیگر منتقل کردم همه چیز مرتب و خوب منتقل شد اما کامپوننت ویرچو مارت به صورت ناقص می آید و خطا های زیر را میدهد کسی هست بتونه به من کمک کنه؟ من ویرچومارت را پاک ومجددا نصب کردم اما مشکل حل نشد این هم خطاهایی که نمایش میدهد vmdebug getBTuserinfo_id is 44 vmError: getUserIdByVendorId Table 'aroonekc_aroonekfinal.jotuf_virtuemart_vmusers' doesn't exist SQL=SELECT `virtuemart_user_id` FROM `jotuf_virtuemart_vmusers` WHERE `virtuemart_vendor_id`=1 vmError: vmTable loadTable 'aroonekc_aroonekfinal.jotuf_virtuemart_vmusers' doesn't exist SQL=SELECT `jotuf_virtuemart_vmusers`.* FROM `jotuf_virtuemart_vmusers` WHERE jotuf_virtuemart_vmusers.`virtuemart_user_id` = "44" vmError: TableVmuser_shoppergroups:: loadTable 'aroonekc_aroonekfinal.jotuf_virtuemart_vmuser_shoppergroups' doesn't exist SQL=SELECT `virtuemart_shoppergroup_id` FROM `jotuf_virtuemart_vmuser_shoppergroups` WHERE `virtuemart_user_id` = "44" ممنون میشم کمکم کنید بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) برو به قسمت مهاجرت و ابزارها و جداول رو بروزرساني كن! ویرایش شده آذر 92 توسط Ali A نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 برو به قسمت مهاجرت و ابزارها و جداول رو بروزرساني كن! سلام ضمن عرض تشکر آقا بیچاره کردی من رو که! بعد از این که به روز رسانی کردم دیگه کلا سایت بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 سلام ضمن عرض تشکر آقا بیچاره کردی من رو که! بعد از این که به روز رسانی کردم دیگه کلا سایت بالا نمیاد دوست عزيز، اول اينكه قبل از هر تغييري روي سايت بايد بك آپ بگيريد. حتما روي گزينه اشتباه كليك كردي. من گفتم بروزرساني كه توي اون قسمت ميشه باكس سومي از راست! اين كار رو هم هميشه انجام ميدم و مشكلي نداشتم با تا حالا! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 دوست عزيز، اول اينكه قبل از هر تغييري روي سايت بايد بك آپ بگيريد. حتما روي گزينه اشتباه كليك كردي. من گفتم بروزرساني كه توي اون قسمت ميشه باكس سومي از راست! اين كار رو هم هميشه انجام ميدم و مشكلي نداشتم با تا حالا! بله بنده بک آپ داشتم وگرنه الان سکته ناقص زده بودم الن دارم دوباره رو سی پنل بک آپ رو میریزم اما من روی همان گزینه که نوشته بود بروز رسانی یا نصب جداول کلیک کردم بعد گفت که امکان دارد کلیه جداول از بین برود ولی من زدم و ادامه ماجرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 بله بنده بک آپ داشتم وگرنه الان سکته ناقص زده بودم الن دارم دوباره رو سی پنل بک آپ رو میریزم اما من روی همان گزینه که نوشته بود بروز رسانی یا نصب جداول کلیک کردم بعد گفت که امکان دارد کلیه جداول از بین برود ولی من زدم و ادامه ماجرا من هميشه اين ارورها رو با اين گزينه برطرف كردم! قالب سايت چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 من هميشه اين ارورها رو با اين گزينه برطرف كردم! قالب سايت چيه؟ نمیدونم از کجا میشه فهمید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آذر 92 نمیدونم از کجا میشه فهمید؟ اطلاعات سايتت رو واسم توي پيام خصوصي بده تا درستش كنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در آذر 92 اطلاعات سايتت رو واسم توي پيام خصوصي بده تا درستش كنم. یه قالب آماده بوده که نسخه دوونیم جوملاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 سلام مشکل تغییر واحد پولی و.. با به روز رسانی جداول حل شد اما الان چند تا مشکل دارم اول اینکه دکمه اضافه به سبد خرید هست اما با کلیک روی اون اتفاقی نمی افته و محصول به سبد اضافه نمیشود ودیگه اینکه یه ماژولی رو نصب کرده بودم که تعداد محصول رو به سبد خرید اضافه یا کم میکرد که علامت جمع ومنها روش داشت که الان اون علامت ها هم مخفی شده علتش چیه؟ کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر