morteza66 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام هنگام ایجاد یک منو از منوی اصلی، ارور internal server میده، به سرور هم که میگم میگه مشکل از سرور نیست، از جوملاتونه کسی هست بدونه مشکل از کجاست؟ یه مشکل دیگه هم هست، وقتی یه ماژول بسته نصب میکنم، نصب میشه ولی وقتی در قسمت ماژول ها روش کلیک میکنم واسه تنظیماتش باز همین ارور internal server را میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام در اینصورت مشکل یا از فایل htaccess. میباشد یا اینکه خود افزونه مشکلی داره تغییراتی توی جوملاتون ندادید ؟ مثل تغییرات در هسته یا نصب و حذف افزونه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza66 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام در اینصورت مشکل یا از فایل htaccess. میباشد یا اینکه خود افزونه مشکلی داره تغییراتی توی جوملاتون ندادید ؟ مثل تغییرات در هسته یا نصب و حذف افزونه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق مرسی. نه تغییری در هسته جوملا ندادم. با افزونه خاصی کار نمیکنم مشکل من در ایجاد منوی جدیده، که تو خود جوملا 2.5 است. از localhost که میرم مشکلی نداره ولی از server که میخوام منو بسازم ارور میده فایل htaccess را پاک کردم جواب نداد، داخل فایل error_log هم ارور داده که یوزرنیم و پسورد match نیستند یا اینکه هنوز اکانتی ندارید..!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
morteza66 0 ارسال شده در دی 92 کسی نیست راهنمایی کنه؟ هم در ایجاد منو هم تو تغییر پیکربندی کلی ارور 500 internal server میده. خودم فکر میکنم مشکل از فایل .httaccess هست. ولی نمیدونم چیو باید تغییر بدم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر