salimy 45 ارسال شده در آذر 92 چند روزی یه مشکل اساسی سایتم پیدا کرده هر چقدر سوال پرسیدم یا کس پاسخ نداد یا اینکه کمکش نتونست مشکلم و حل کنه . الان هرکی می تونه یه کمکی بهم بکن و سایتم تعمیر سپاس گزار می شم . هزینه اش هم مهم نیست . اینم آدرس سایتم www.rizehnews.ir 1 واکنش ها : ali2100123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 92 چند روزی یه مشکل اساسی سایتم پیدا کرده هر چقدر سوال پرسیدم یا کس پاسخ نداد یا اینکه کمکش نتونست مشکلم و حل کنه . الان هرکی می تونه یه کمکی بهم بکن و سایتم تعمیر سپاس گزار می شم . هزینه اش هم مهم نیست . اینم آدرس سایتم www.rizehnews.ir دوست عزیز شما افزونه ای نصب و یا حذف کرده اید؟ اگر اینکار رو کرده اید بفرمایید تا راهنمایی کنم متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 دوست عزیز شما افزونه ای نصب و یا حذف کرده اید؟ اگر اینکار رو کرده اید بفرمایید تا راهنمایی کنم متشکر سلام بله یه دوتا کامپوننت و حذف کردم و حتی جدول هایی که توی دیتابیس ساخته بودند و حذف کردم کامپوننت ثبت نام سی و بی و یه کامپوننت دیگه ثبت نام پاپ آب کلا سایتم داغون شده نه سایت باز می شه و نه لینک ارسال مطلب و دیگر لینک های بخش دیریت سایت باز می شن . تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 92 سلام بله یه دوتا کامپوننت و حذف کردم و حتی جدول هایی که توی دیتابیس ساخته بودند و حذف کردم کامپوننت ثبت نام سی و بی و یه کامپوننت دیگه ثبت نام پاپ آب کلا سایتم داغون شده نه سایت باز می شه و نه لینک ارسال مطلب و دیگر لینک های بخش دیریت سایت باز می شن . تشکر درود نیازی به پرداخت هزینه نیست به مدیر هاست بگوئید سایت شما را به آخرین بکاپ ( زمان سالم بودن سایت ) برگرداند. یاعلی 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 درود نیازی به پرداخت هزینه نیست به مدیر هاست بگوئید سایت شما را به آخرین بکاپ ( زمان سالم بودن سایت ) برگرداند. یاعلی متاسفانه درست نشد هفتگی مشکلم و حل نکرد ماهانه هم که کلی مطلب و امکانات تو این یه ماهه گذاشتم هیچ راه دیگه ای نداره . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 متاسفانه درست نشد هفتگی مشکلم و حل نکرد ماهانه هم که کلی مطلب و امکانات تو این یه ماهه گذاشتم هیچ راه دیگه ای نداره . خب دوست عزیز شما دقیقا چند روزه این مشکل رو دارین؟؟؟ اگه بیشتر از یک هفته باشه معلومه بکآپ یک هفته پیش درستش نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) هفتگی مشکلم و حل نکرد ماهانه هم که کلی مطلب و امکانات تو این یه ماهه گذاشتم سلام در این صورت بهترین حالتش به نظر اینه که الان از پایگاه دادتون بک آپ بگیرید و سپس بکاپ ماهانه رو برگردونی تا سایت بالا بیاد بعد از پایگاه کنونی که بکاپ گرفته بودی مطالب و ... که برات مهم بودن رو بیاری رو پایگاه داده ای که با بکاپ برگردوندی، قبل از هرکاری هم از همین حالتی که هست بکاپ بگیرید کمی پیچیده شد ولی اینطوری مطالبت از بین نمیره (در ضمن اطلاعات هاستتون + ادمین جوملا رو برام پیام خصوصی کنید تا موارد جزئی رو تست کنم) ویرایش شده آذر 92 توسط رامین انگوتی 2 واکنش ها : salimy و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gavad700 8 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) اطلاعات خود را به نشانی ***************************** ارسال نمائید تا مشکل شما مرتفع گردد. ویرایش شده آذر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 سلام در این صورت بهترین حالتش به نظر اینه که الان از پایگاه دادتون بک آپ بگیرید و سپس بکاپ ماهانه رو برگردونی تا سایت بالا بیاد بعد از پایگاه کنونی که بکاپ گرفته بودی مطالب و ... که برات مهم بودن رو بیاری رو پایگاه داده ای که با بکاپ برگردوندی، قبل از هرکاری هم از همین حالتی که هست بکاپ بگیرید کمی پیچیده شد ولی اینطوری مطالبت از بین نمیره (در ضمن اطلاعات هاستتون + ادمین جوملا رو برام پیام خصوصی کنید تا موارد جزئی رو تست کنم) تشکر آقا رامین اما من این همه اطلاعاتم تو زمینه ی جوملا حرفه ای نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام سایتتون اومد بالا موفق باشید 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 سلام سایتتون اومد بالا موفق باشید تشکر آقا رامین یه مشکلی هست این که وقتی می خوام یه مطلبی ارسال کنم این خطا رو می ده خروج با خطای زیر روبرو شده است: کاربری که قصد ورود را دارد، دارای اطلاعات یکسانی با کاربری که خارج شد، نیست دوم اینکه توی مدیریت مازول ها وقتی روی مدیریت یه مازول کلیک می کنم اتفاقی نمی افته و هیچ صفحه ای باز نمی شه ! ضمنا بخش مشخصات کاربری من این خطا ظاهر می شه ! 500 - یک خطا اتفاق افتاده استنمایش یافت نشد [نام, نوع, prefix]: admin, html, adminView مثل این که کلا سایتم یه تعمیرات اساسی می خواد اگه امکانش هست یه زحمتی بکشید و یه چک کنید . بازم تشکر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام به نظر با تغییرات دیگه ای که انجام دادین سایت به هم ریخته یه آپدیت انجام بدین شاید درست بشه، قبلش بکاپ فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 سلام به نظر با تغییرات دیگه ای که انجام دادین سایت به هم ریخته یه آپدیت انجام بدین شاید درست بشه، قبلش بکاپ فراموش نشه متاسفانه درست نشد آقا رامین وقت داری زحمتش و بکشید ؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- خواهشا اگه کسی می تونه این مشکل وحل کنه اطلاع بده یعنی توی جوملا فقط این مشکل برای من و برای اولین بار پیش اومده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد نیازی هم به پرداخت هزینه نیست موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 92 چند روزی یه مشکل اساسی سایتم پیدا کرده هر چقدر سوال پرسیدم یا کس پاسخ نداد یا اینکه کمکش نتونست مشکلم و حل کنه . الان هرکی می تونه یه کمکی بهم بکن و سایتم تعمیر سپاس گزار می شم . هزینه اش هم مهم نیست . اینم آدرس سایتم www.rizehnews.ir دووست عزیز اطلاعات ورود به هاست رو برام پ خ کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد نیازی هم به پرداخت هزینه نیست موفق و پیروز باشید یا حق درود آقا مصطفی هاستم درست شده بی زحمت وقت کردی یه سری بزن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام مشکل در بخش مدیریت برطرف گردید و جزئیات رفع مشکل رو براتون پیام خصوصی کردم بخش کاربری سایت هم در حال حاضر مشکلی نداره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 با سلام مشکل در بخش مدیریت برطرف گردید و جزئیات رفع مشکل رو براتون پیام خصوصی کردم بخش کاربری سایت هم در حال حاضر مشکلی نداره موفق و پیروز باشید یا حق اقا مصطفی دستت درد نکنه فقط چرا لینک تنظیمات کلی سایت دیگه نیست و اینکه وقتی روی پلاگینی کلیک می کنم خطای زیر و می ده . خروج با خطای زیر روبرو شده است: کاربری که قصد ورود را دارد، دارای اطلاعات یکسانی با کاربری که خارج شد، نیست شما اجازه دسترسی مستقیم به این صفحه را ندارید (#401). ضمنا توی بخش افزونه ها هم لینک افزونه حذف شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام خواهش میکنم . این مورد نیز برطرف گردید ! مشکل این مورد از سطح دسترسی بود موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر