salimy 45 ارسال شده در آذر 92 بعد از اینکه دوستان تو همین انجمن اعلام داشتن مشکلات سایتم به خاطر کامپوننت سی بی هست این کامپوننت و حذف کردم اما متاسفانه مشکلم بر طرف که نشد بیشتر هم شده تمام لینک های مدیریت سایتم از کار افتاده نه بخش مازول ها باز می شه نه بخش ارسال مطلب جدید و نه بخش مشخصات کاربری . خواهشا یکی به دادم برسه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 احتمال میدم سطح دسترسی ادمین تو سایت کم شده.از دیتابیس یکبار چک کن ببین سطح دسترسیت چنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 احتمال میدم سطح دسترسی ادمین تو سایت کم شده.از دیتابیس یکبار چک کن ببین سطح دسترسیت چنده آخه توی بخش مدیریت کاربران یه کار بر جدید هم با سطح دسترسی مدیر کل ساختم اما این مشکل رفع نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 من خودم همین مشکل و یه زمان داشتم.من خودم به عنوان مدیر کل دسترسی به هیچی نداشتم اما سطح دسترسی مثل نویسنده میتونست مطلب ارسال کنه.تو دیتابیس نگا همردم دیدم سطح دسترسی مدیر کل با عضو معمولی هیچ فرقی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 من خودم همین مشکل و یه زمان داشتم.من خودم به عنوان مدیر کل دسترسی به هیچی نداشتم اما سطح دسترسی مثل نویسنده میتونست مطلب ارسال کنه.تو دیتابیس نگا همردم دیدم سطح دسترسی مدیر کل با عضو معمولی هیچ فرقی نداره باید رو چند باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 فکر کنم 8. اگه مشکلی نداره مشخصات هاستت و پ. خ کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 فکر کنم 8. اگه مشکلی نداره مشخصات هاستت و پ. خ کن دوست عزیز کلا مشکل نمی دونم از کجاست که سایتم از بیخ و بن بسته شده اینم ادرس سایتم http://www.rizehnews.ir/ ----------------------------------------------------------------------------------------------- کسی نبود تا کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر