reza73920 3 ارسال شده در آذر 92 با عرض سلام خدمت دوستان من چند تا سایت توی لوکال درست کردم با جوملا که هر کدوم قالبهای مختلفی داره میخوام به این سایت ها اطلاعات وارد کنم (مثل مطلب و عنوان های منو) چون این مطالب و منو ها خیلی زیاده و وقت گیر میخوام که توی یه دونشون درست کنم و توی بقیه کپی کنم اون مطالب و منو ها رو ولی نمیدونم چجوری ممنون میشم اگه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 92 سلام دو راه هست یکی دستی یکی توسط افزونه که چند مدت پیش تو جومینا منتشر شد باید از جداول مربوط به منو و مطالب و ... خروجی بگیری و بعد تو دیتابیس سایت های دیگه ایمپورت کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza73920 3 ارسال شده در آذر 92 سلام دو راه هست یکی دستی یکی توسط افزونه که چند مدت پیش تو جومینا منتشر شد باید از جداول مربوط به منو و مطالب و ... خروجی بگیری و بعد تو دیتابیس سایت های دیگه ایمپورت کنی اقا این دستیه چجوریه کجاست ؟ و اینکه اگه میشه لینک اون افزونه رو بزارید یا معرفیش کنید تشکر از اینکه پاسخ دادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 92 اموزش انتقال از طریق دیتابیس تو سایت جومینا هست کافیه جستجو کنی فرم جستجو بالای سایت جومینا هست افزونه هم همینطور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر