omid_red_19 3 ارسال شده در آذر 92 با سلام من وقتی سایت خودم رو در گوگل سرچ میکنم و میخوام وارد سایت بشم با این ارور مواجه میشم: reported Attack Page!This web page at ipwhrtmla.epac.to has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners. ولی وقتی مستقیم آدرس رو میزنم وارد میشه مشکل کجاست؟ هاستم ویروسی شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 با سلام لطفا آدرس وب سایت رو قرار بدید. 1 واکنش ها : omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما گوگل سایت تون رو به عنوان منبع ویروس شناخته. ولی نگران نباشید. تو گوگل وبمستر بروید و بهشون ایمیل بزنید. دو سه روز بشه باز می کنند. البته دقت کنید گوگل بی خود سایتی رو بلاک نمی کنه. حتمن تو سایت تون یا هاست تون بدافزار داشتید که اینگونه شناخته. حتمن قبل از ارسال ایمیل برسی کنید. این از امکانات خوبه گوگل هست. 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و omid_red_19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر