alireza10025 6 ارسال شده در آذر 92 با سلام من یک نقشه سایت xml توسط یک سایت تهیه کردم. حالا دو سوال دارم 1. تکلیف مطالبی که در نقشه نیستند چه میشود؟ 2. با انتشار مطالب جدید، آیا در این نقشه قرار میگیرند؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------- یادم رفت بگم که تنها 500 مطلب مرا در نقشه اجرا کرده ----------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام دوستان، ممنون. نقشه سایت ایکس مپ نصب کردم و نقشه ایکس ام ال را هم به گوگل معرفی کردم. فقط بعد از معرفی در گوگل وبمستر این گزینه های زیر بجای تیک سبز رنگ، مثلث زرد همراه با علامت تعجب وجود دارد. مشکل چیست؟ DNS - Server Connectivity 1 واکنش ها : rzaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 92 سلام اول اینکه سئوال جدید در تاپیک جداگانه البته قبلش خوب جستجو کنید برای اینکه مطالب بیان تو نقشه باید توسط یه منو اونها رو به نقشه متصل کنید یعنی منو بسازید که به مطالب یا مجموعه هاشون متصل بشه بعد اون منو رو به نقشه معرفی کنید 1 واکنش ها : rzaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر