kalhor2422 4 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان افزونه ای میخوام که بتونم کاربرا رو داخلش شطح بندی کنم. به این شکل که مدیر اطلاعاتی رو وارد کنه و و هر کاربر فقط اطلاعات خودش رو بتونه ببینه . یعنی مثلا اگه مدیر حقوق 20 کارمند رو وارد کرد ، هر کارمند با ورود به سایتش فقط اطلاعات حقوقی خودش رو ببینه. از چی می تونم استفاده کنم؟ متشکرم 1 واکنش ها : ariyo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ariyo 3 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان افزونه ای میخوام که بتونم کاربرا رو داخلش شطح بندی کنم. به این شکل که مدیر اطلاعاتی رو وارد کنه و و هر کاربر فقط اطلاعات خودش رو بتونه ببینه . یعنی مثلا اگه مدیر حقوق 20 کارمند رو وارد کرد ، هر کارمند با ورود به سایتش فقط اطلاعات حقوقی خودش رو ببینه. از چی می تونم استفاده کنم؟ متشکرم با سلام خدمت شما دوست خوبم راستش من هم خيلي دنبال چنين چيزي بودم و يكي از دوستان به من ابزارهاي Community Builder رو معرفي كردند و اميدوارم شما هم بتونيد ازشون استفاده كنيد. اين ابزار ها يك حالت پروفايل براتون ايجاد مي كنند كه براحتي ميتونيد داخلشون فايل شخصي قرار بديد. ارادتمند شما محمود رمضاني 2 واکنش ها : mahdi m و kalhor2422 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در آذر 92 با سلام خدمت شما دوست خوبم راستش من هم خيلي دنبال چنين چيزي بودم و يكي از دوستان به من ابزارهاي Community Builder رو معرفي كردند و اميدوارم شما هم بتونيد ازشون استفاده كنيد. اين ابزار ها يك حالت پروفايل براتون ايجاد مي كنند كه براحتي ميتونيد داخلشون فايل شخصي قرار بديد. ارادتمند شما محمود رمضاني ضمن عرض تشکر از شما دوست عزیز، بنده این افزونه رو نصب کردم. فقط کار کردن باهاش رو خیلی بلد نیستم. اگر آموزشی در دسترس دارید ممنون میشم ارائه کنید. سپاس از جنابعالی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر