aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 من جوملا1.6 جومینا را در لوکالم نصب کردم این ارورها را در بین منوی بالای بخش ادمین و هدر بخش آدمین میده،مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟ Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\site16\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 6 تا از این ارور پشت هم هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام جوملایی که نصب کردید رو حذف کنید و مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل پک جوملا 1.6(جومینا)، با دقت بیشتری اقدام به نصب کنید... سعی کنید از نسخه WampServer2.0c استفاده کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در اسفند 89 سلام، خسته نباشید. منم داخل لوکال این مشکل و دارم .3 بار دانلود کردم از اول نصب کردم. من از این نسخه WampServer2.0c استفاده میکنم ولی این ارورا رو بالای منوها میده. Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز از دانلود کامل بسته مطمئن بشید در صورت امکان یکبار دیگه با نرم افزار های دانلود بسته را دانلود کنید و مجدد نصب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام از xampp استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه http://www.apachefriends.org/en/xampp.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز از صamp 1.7.4 استفاده نمایید مشکلتون حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohmoh 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوستان من اولین بارم بود که جوملا نصب کردم تا حالا هم کار نکردم نصب که شد همین ارور رو داد برای رفعش فایل string.php رو با notepad یا php designer یا یه برنامه ویرایش متن دیگه باز کنید و کد: [/align]return iconv($from_encoding, $to_encoding.'//TRANSLIT', $source); رو با کد return iconv($from_encoding, $to_encoding.'//IGNORE', $source);[align=left] جایگزین کنید. یعنی در واقع کلمه TRANSLIT رو با کلمه IGNORE جایگزین کنید مشکل حل میشه. ربطس به ورژن ومپ سرور یا چیز دیگه ای نداره تا اونجایی که من متوجه شدم. مربوط به انکدینگ زبانه. موفق باشین.سلام دوستان من اولین بارم بود که جوملا نصب کردم تا حالا هم کار نکردم نصب که شد همین ارور رو داد برای رفعش فایل string.php رو با notepad یا php designer یا یه برنامه ویرایش متن دیگه باز کنید و کد: return iconv($from_encoding, $to_encoding.'//TRANSLIT', $source); رو با کد return iconv($from_encoding, $to_encoding.'//IGNORE', $source); جایگزین کنید. یعنی در واقع کلمه TRANSLIT رو با کلمه IGNORE جایگزین کنید مشکل حل میشه. تا اونجایی که من متوجه شدم ربطی به ورژن ومپ سرور یا چیز دیگه ای نداره و مربوط به انکدینگ زبانه. موفق باشین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر