soheil 0 ارسال شده در آذر 92 سلام وقتی کسی میخواد توی سایتم ثبت نام کنه بعد از پرکردن اطلاعات و تایید وارد یه صفحه سفید میشه. من لاگ ها را چک کردم . هیچ اروری ندارم .جالب اینجاست ثبت نام با موفقیت هم انجام میشه ولی صفحه ریدایرکت نمیشه . مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) درود بر شما هیچ افزونه نصب نکرده اید؟ از افزونه برای ثبت نام استفاده نمی کنید؟ مثلن ماژول یا کامپوننت ... ؟ شما نمایش خطا رو هم محض احتیاط فعال کنید و مجدد تست کنید ویرایش شده آذر 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آذر 92 از بسته های نصبی نال شده استفاده نکردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil 0 ارسال شده در آذر 92 نه اصلا . این ارور را دریافت کردم : 16-Dec-2013 07:57:26 UTC] PHP Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/*****/public_html/plugins/user/referer/referer.php on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر