rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 سلام.من روی لوکال سطح دسترسیمو از پیشفرض super user به management عوض کردم و بقیه گروه های دسترسی رو از یوزر ام حذف کردم حتی super user ! الان اسم یوزر ام Navid Izadi هست. وقتی وارد کنترل پنل میشم سطح کاربریمو دیگه نمی تونم مثل قبل کنم و تعداد محدودی دسترسی دارم.فروم رو خوندم و فهمیدم از user level باید درست کنم.الان access ها رو 3 هست و وقتی id جدیدو هم اضافه می کنم این ارورو میده : 0 rows affected. Warning: #1265 Data truncated for column 'access' at row 1 الان Id یوزر فعلی ام که باهاش وارد پنل میشم نوشته 38 ! هر عددی می زنم این ارورو میده .چیکار کنم که باز دسنرسیم نامحدود شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما سطح دسترسی یوزر خودتان را تغیر دادید یا گروه کاربری super user را تغیر دادید؟ اگر سطح دسترسی خودتون رو تغیر دادید فقط کافیه تو قیمت usertype گزینه deprecated رو درج و ذخیره کنید اگر سطح گروه رو تغیر دادید بگید تا بگم چیکار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما سطح دسترسی یوزر خودتان را تغیر دادید یا گروه کاربری super user را تغیر دادید؟ اگر سطح دسترسی خودتون رو تغیر دادید فقط کافیه تو قیمت usertype گزینه deprecated رو درج و ذخیره کنید اگر سطح گروه رو تغیر دادید بگید تا بگم چیکار کنید فقط سطح دسترسی خودمو تغییر دادم.user type رو کجا باید تغییر بدم؟ میشه مرحله به مرحله بگین ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) راستی من از طریق پنل مدیریت سایت دسترسی به قسمت user ها ندارم.دسترسیم خیلی محدود شده. ویرایش شده آذر 92 توسط rogera75 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 ممنون که هیچکس جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما وارد جدول user شوید. رکو مربوط به خودتان را انتحاب کنید(یعنی گزینه ویرایش رو بزنید) سپس در ستون user type کاری که گفتم رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما وارد جدول user شوید. رکو مربوط به خودتان را انتحاب کنید(یعنی گزینه ویرایش رو بزنید) سپس در ستون user type کاری که گفتم رو انجام بدید درود بر شما وارد جدول user شوید. رکو مربوط به خودتان را انتحاب کنید(یعنی گزینه ویرایش رو بزنید) سپس در ستون user type کاری که گفتم رو انجام بدید ممنون.من به این قسمت رفتم و خودش روی همین گزینه بود.جالا چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست را ارسال فرمائید تا بررسی شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما در صورت تمایل اطلاعات هاست را ارسال فرمائید تا بررسی شود موفق باشید ممنون عرض کردم که روی لوکال هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما وارد localhost شده و از phpMyAdmin وارد پایگاه داده خود شوید و در SQL فرمان زیر را اجرا کنید. با دستور زیر یک مدیر کل ایجاد کنید و وارد سیستم شده و مدیر قبلی را ویرایش کنید INSERT INTO `jos_users` (`name`, `username`, `password`, `params`) VALUES ('Administrator2', 'admin2', '433903e0a9d6a712e00251e44d29bf87:UJ0b9J5fufL3FKfCc0TLsYJBh2PFULvT', ''); INSERT INTO `jos_user_usergroup_map` (`user_id`,`group_id`) VALUES (LAST_INSERT_ID(),'8'); توجه داشته باشید که نام کاربری شما admin2 و رمز عبور شما admin هست و پیشوند جداول که در این کد jos هست را به پیشوند جداول خود تغییر دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rogera75 0 ارسال شده در آذر 92 ممنون از شما درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر