RFx3 7 ارسال شده در آذر 92 سلام مدتیه که نسخه 2.3.4 Xmap منتشر شده اما نمیتونم بروز رسانی رو انجام بدم... فایل کامپوننت رو که دانلود میکنم بعد از آپلود کردن میگه با موفقیت نصب شد ولی نسخش تغیری نمیکنه... از روش بروز رسانی مستقیم هم که استفاده میکنم این ارور رو میده... Error connecting to the server: Error Unknown خطا در بارگذاری بسته : http://www.jooxmap.com/downloads/finish/1-xmap/4-xmap-component.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) درود بر شما این مشکل در جای دیگه ای هم مشاهده شده و فقط برای شما اتفاق نیفتاده !!! ، ظاهرا شرکت ارائه دهنده این افزونه در خصوص ارتباط افزونه نصب شده با بسته به روز رسانی ، دقت عمل کافی رو به خرج نداده ، چون این افزونه تنظیمات خاصی نداره و افزونه ساده ای هست ، می تونید نسخه فعلی رو حذف کنید و نسخه جدید رو نصب کنید. انتخاب با شماست ... . موفق باشید ویرایش شده آذر 92 توسط روح الله 1 واکنش ها : RFx3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در آذر 92 درود دوست عزیز ممنون از پاسختون اگر طبق فرمایش شما افزونه رو حذف و دوباره نصب کنم مشکلی برای سئو سایت پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما خیر ، درصورتی که فاصله ای بین حذف نسخه فعلی و نصب نسخه جدید پیش نیاد و همچنین بعد از نصب نسخه جدید ، فایل xml نقشه سایت شما بلافاصله در گوگل وب مستر تولز قرار داده بشه ، مشکلی پیش نمیاد. موفق باشید 1 واکنش ها : RFx3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر