shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 سلام.. مثلا این سایتو بین http://moviedl.ir این با نیوک هست ولی اگه نگاه کنی هر مطلب به صورت جدا تو یه باکس با کادر و حزئیات مختلف هست اما عوضش این سایتو ببین www.samfoni2.com این سایت مطلباش تو یه باکس جدا نیست... می خوام بپرسی که به فرض قالب ماامکان جداسازی مطلب هایی که با کامپوننت متن خو جوملا هست را دارد... اما به طبع در کی دو مطالب پشت سر هم در یک باکس می آیند...سی اس اس کی 2 را چه جوری عوض کنم که هر مطلب مثل سایت مووی دی ال باشه... منوظرم فاصله افتادن بین مطلب های نیست اونکه کاری نداره...می خواهم مطالب کی 2 مثلا همون مووی دل قرار بگیره دوستان این مشکل در کی 2 هست که می خواهم دوستان من رو راهنمایی کنند که چیکار کنم در کی 2 مثل یک سایت معمولی که قالبش این ویژیگی رو داره بشه با تشکر ممنون شهریار:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payam_omrani 0 ارسال شده در خرداد 90 شهریار جان شما داخل فایل css تون دنبال کلاس catItemView بگردید (البته css کامپوننت ) با تغییرات اون میتونید دقیقا چیزی شبیه اون سایت را درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 90 قربون شما که جواب دادید ولی این پس برای یک سال پیش بود الان خودم باری خودم k2 سفارشی دارمو بمیرم هم از k2 استفاده نمی کنم:thankyou: تشکر از دوست عزیز بخاطر پاسخ گویی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام این کارو به راحتی میشه با خود جوملا انجام داد فقط نیاز به کمی وقت گذاشتن داره و بلد بودن html,css.php شما میتونید با ایجاد پوشه html در پوشه قالب و کپی کردن پوشه com_content در این پوشه و ویرایش اون مطالب سایتتون رو به صورت مورد نظرتون در بیارین موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر