alihz2006 1 ارسال شده در آذر 92 سلاممن کامپوننت rsmembership رو نصب کردمپلاگین ها هم نصبهپلاگین اتصال به زرین پال رو هم نصب کردم و در قسمت تنظیماتش جایی که API می پرسه کد دروازه پرداخت زرین پال رو وارد کردممنتهی موقع تست پرداخت، اصلا به پلاگین متصل نمیشه که بشه مبلغ رو پرداخت کرد .یعنی هیچ کدوم از مراحل اتصال به درگاه زرین پال پرداخت وجه دادن شماره پیگیری و بازگشت به سایت نمیافتهیه آموزش تصویری پیدا کردم که گفته بود باید گزینه "پرداخت در محدوده زمانی معین" رو باید رو "بله" بذارم که اینکارم کردم فایده ای نداشتلطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آذر 92 منم قبلا این مشکل رو داتشم ولی وقتی پلاگین پی لاین رو نصب کردم مشکل برطرف شد پی لاین رو هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در آذر 92 منم قبلا این مشکل رو داتشم ولی وقتی پلاگین پی لاین رو نصب کردم مشکل برطرف شد پی لاین رو هم امتحان کنید بله نصب کردم و کار می کنه ولی من تو پی لاین حساب ندارم می خوام مشکلم با زرین پال حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما مسلمن مشکل از پلاگین می باشد که ارتباط مناسبی با کامپوننت نداره ! مجبورید از پلاگین های بانک های دیگری کار خود را پیش ببرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر