aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 باسلام...من قالب جومینا نیوز را برای طراحی انتخاب کردم اما به یه مشکل جالبی برخوردم...چرا این قالب در صورت حتی غیر فعال کردند موقعیت چند بخش مثلا موقعیت movie ,slide, latest news بازم شکل مربوط به اون موقعیت ثابت باقی میمونه...میشه توضیح بدین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز این قالب رو با تصاویرش به صورت ثابت طراحی کرده اند شما اگه بخواهی موقعیت ها رو در این قالب حذف کنی یا اینکه به صورت دلخواه در بیاری می تونی کدهاش رو ویرایش کنی که البته باید تخصصش رو هم داشته باشی با دوستان در این مورد صحبت کن و اگه قالب تخصصی بخواهی با آقای تهرانی بهر حال برای حذف کامل دو موقعیت slide, latest news این دایو رو حذف کن joominatopbox البته یه سری حذف های دیگه هم هست که خودت باید دنبالش بگردی دیگه ما بقیش رو نخواه که من وقتش رو ندارم در ضمن باید تمامی تصاویر این موقعیت ها رو هم حذف کنی اگه می خواهی قالبی که مورد علاقته رو بدست بیاری یا حسابی بگرد یا اینکه به کل سفارش بده که خیلی بهتره به دردسرش نمی ارزه اگه تخصص نداری موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 تشکر آقا مجتبی از راهنمایتون..بله میدونم اما واسم جای سواله که چرا اینطوزی قالب میسازن گروه آقای تهرانی و یا جومینا؟!!!!!!من قالب rocket و یا yoo , ja,shape5 که خیلی هم از تصاویر استفاده کردن اما ثابت نیست...و به راهتی میشه از تصاویر اون موقعیت استفاده کرد و یا نه(دموکراسی تر هستند) اما این قالب و اکثر قالب های زیبا و خوش ساخت گروه زحمت کش جومینا قالب هاشون دیکتاتوری هستش...یعنی باید از اون موقعیت ها استفاده کنی....بهتر نیست که مثل قالب های شرکت های معتبر ،قالب بسازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 ايا شما قالب 1.6 را روي جوملا 1.5 نصب كرده ايد چون يك قالب در جومينا به اسم جومينا نيوز ديدم كه براي جوملا 1.6 بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 ايا شما قالب 1.6 را روي جوملا 1.5 نصب كرده ايد چون يك قالب در جومينا به اسم جومينا نيوز ديدم كه براي جوملا 1.6 بود. فکر کنم بله،مگه فرقی داره آقای گنجی؟؟؟؟ ايا شما قالب 1.6 را روي جوملا 1.5 نصب كرده ايد چون يك قالب در جومينا به اسم جومينا نيوز ديدم كه براي جوملا 1.6 بود. مرسی من جوملا 1.6 را حالا دانلود کردم و نصبش کردم مشکل حل شد...بی نهایت تشکر آقای گنجی عزیز..اما یه سوال خارج از بحث(همه ببخشن) من جوملا1.6 جومینا را در لوکالم نصب کردم این ارورها را در بین منوی بالای بخش ادمین و هدر بخش آدمین میده،مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟ Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\site16\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531 6 تا از این ارور پشت هم هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 خوشحالم كه مشكلتون حل شد! لطفا سوالاتتون رو در تاپيك هاي جداگانه مطرح كنيد! با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر