رفتن به مطلب
aminweb

قالب جومینا نیوز

پست های پیشنهاد شده

باسلام...من قالب جومینا نیوز را برای طراحی انتخاب کردم اما به یه مشکل جالبی برخوردم...چرا این قالب در صورت حتی غیر فعال کردند موقعیت چند بخش مثلا موقعیت movie ,slide, latest news بازم شکل مربوط به اون موقعیت ثابت باقی میمونه...میشه توضیح بدین...

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

این قالب رو با تصاویرش به صورت ثابت طراحی کرده اند

شما اگه بخواهی موقعیت ها رو در این قالب حذف کنی

یا اینکه به صورت دلخواه در بیاری

می تونی کدهاش رو ویرایش کنی

که البته باید تخصصش رو هم داشته باشی

با دوستان در این مورد صحبت کن

و اگه قالب تخصصی بخواهی با آقای تهرانی

بهر حال برای حذف کامل دو موقعیت

slide, latest news

این دایو رو حذف کن

joominatopbox

البته یه سری حذف های دیگه هم هست

که خودت باید دنبالش بگردی

دیگه ما بقیش رو نخواه که من وقتش رو ندارم

در ضمن باید تمامی تصاویر این موقعیت ها رو هم حذف کنی

اگه می خواهی قالبی که مورد علاقته رو بدست بیاری

یا حسابی بگرد یا

اینکه به کل سفارش بده که خیلی بهتره

به دردسرش نمی ارزه اگه تخصص نداری

موفق باشید

:thankyou:

لینک به ارسال

تشکر آقا مجتبی از راهنمایتون..بله میدونم اما واسم جای سواله که چرا اینطوزی قالب میسازن گروه آقای تهرانی و یا جومینا؟!!!!!!من قالب rocket و یا yoo , ja,shape5 که خیلی هم از تصاویر استفاده کردن اما ثابت نیست...و به راهتی میشه از تصاویر اون موقعیت استفاده کرد و یا نه(دموکراسی تر هستند) اما این قالب و اکثر قالب های زیبا و خوش ساخت گروه زحمت کش جومینا قالب هاشون دیکتاتوری هستش...یعنی باید از اون موقعیت ها استفاده کنی....بهتر نیست که مثل قالب های شرکت های معتبر ،قالب بسازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

لینک به ارسال

ايا شما قالب 1.6 را روي جوملا 1.5 نصب كرده ايد چون يك قالب در جومينا به اسم جومينا نيوز ديدم كه براي جوملا 1.6 بود.

لینک به ارسال

ايا شما قالب 1.6 را روي جوملا 1.5 نصب كرده ايد چون يك قالب در جومينا به اسم جومينا نيوز ديدم كه براي جوملا 1.6 بود.

فکر کنم بله،مگه فرقی داره آقای گنجی؟؟؟؟

مرسی من جوملا 1.6 را حالا دانلود کردم و نصبش کردم مشکل حل شد...بی نهایت تشکر آقای گنجی عزیز..اما یه سوال خارج از بحث(همه ببخشن) من جوملا1.6 جومینا را در لوکالم نصب کردم این ارورها را در بین منوی بالای بخش ادمین و هدر بخش آدمین میده،مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟

Notice: iconv() [function.iconv]: Detected an illegal character in input string in C:\wamp\www\site16\libraries\joomla\utilities\string.php on line 531

6 تا از این ارور پشت هم هستش

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...