vahid2star 2 ارسال شده در آذر 92 سلام به دوستان واساتید جومینا بنده یک مشکل عجب با جی دانلود دارم و خیلی مهمه که برطرف بشه لطفا کمک کنید من تو سایتم با استفاده از جی دانلود مجموعه سازی و فایل هارو آپلود کردم سطح کاربری مجموعه های روی اعضای ویژه هست یعنی کسانی که سطحشوم بالاتر از عضویت هست یعنی نویسننده و بالاتر با استفاده از ار اس ممبرشیپ کاری کردم تا با خرید حق عضویت کابر به این سطح بره و حق دانلود داشته باشه مشکل اینجاست که نمیتونم برای هر فایل جدا سطح تعیین کنم.چون میخوام بیشتر فایل ها رایگان باشند و تنها چند تا در هر مجموعه برای دانلود پولی باشه به نظر شما من چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما برای مجموعه سطح تعریف نکنید. برای خود فایل ها سطح دسترسی تعریف کنید اینجوری برای هر فایل باید یک سطح جدید تعریف کنید. یا اگر برای یک مجموعه سطح تعریف می کنید باید تمامی فایل ها رایگان یا تمامی فایل ها حق عضویت بطلبند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آذر 92 دقیقا مشکل منم همینه نمیدونم چطور برای هرفایل سطح تعین کنم برای مجموعه میشه ولی برای تک فایل نمیشه ویا من نمیدونم چون چنین گزینه وجود نداره لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر