majidk 1 ارسال شده در آذر 92 باسلام دوست عزیز در ویرایشگر جی سی یه تصویر و مطلب میذارم ذخیره می کنه ذخیره میشه ولی داخل سایت مطلب نشان میده ولی تصویرش نشان نمیده خواهش می کنم باتشکر از لطف شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما امکان دارد دمو قرار بدید تا ببینیم که عکسی که قرار می دهید به چه صورت است ایا از لینک مشکل دارد یا .... 1 واکنش ها : saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) حدس من: مشکل شما شاید از magic باشد ولی شاید مشکل شما مثل مشکلی باشد که من همین چند روز پیش داشتم.تقصیر جوملا 3 است. البته شاید برای اینکه متوجه بشوید که آیا همینطور هست یا نه، به مطلب مورد نظر بروید و نمای ویرایشگرتون رو به اhtml تغییر بدهید. ببینید در بین آدرس تصویر ی یک سری حرف و حروف بی ربط هم وجود دارد یا خیر.(مثل;//). ویرایش شده آذر 92 توسط saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر