majid33 0 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستانسایتم رو نگاه کنید بالا نمیاداین مشکل زمانی پیش اومد که دیشب داشتم قالب های اضافی رو حذف میکردم ضمناً از فایل خام جوملا پوشه template رو آپ کردم رو هاست و اکسترکت کردم باز جواب نگرفتمکمکم کنید، چی کار باید بکنم ؟http://irangarden.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان سایتم رو نگاه کنید بالا نمیاد این مشکل زمانی پیش اومد که دیشب داشتم قالب های اضافی رو حذف میکردم ضمناً از فایل خام جوملا پوشه template رو آپ کردم رو هاست و اکسترکت کردم باز جواب نگرفتم کمکم کنید، چی کار باید بکنم ؟ http://irangarden.com/ سلام کل قالب مورد نظر را روی هاست خود حذف کن و مجددا قالب خودت رو آپلود کن 1 واکنش ها : majid33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 92 سلام نمایش خطاها رو فعال کنید تا موارد خطا رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid33 0 ارسال شده در آذر 92 صفحه مدیریت باز نمیشه تا نمایش خطارو فعال کنم من کل پوشه تمپلت رو حذف (البته کپی ازش دارم) و از فایل خام جوملا پوشه تمپلت رو-------------------------------------------------------------------------------------------جایگزین کردم باز درست نشد ------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان این خطال رو میده راه حلش چیه ؟ Warning: require_once() [[/size]function.require-once]: Unable to access /home3/irangard/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php in[/size]/home3/irangard/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line [/size]13Warning: require_once(/home3/irangard/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php) [[/size]function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in[/size]/home3/irangard/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line [/size]13Fatal error: require_once() [[/size]function.require]: Failed opening required '/home3/irangard/public_html/administrator/templates/rt_missioncontrol/lib/missioncontrol.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in[/size]/home3/irangard/public_html/plugins/system/missioncontrol/missioncontrol.php on line [/size]13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام مشکل از قالب مدیریت جوملا میباشد از طریق دیتابیس قالب bluestork را پیشفرض کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : majid33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر