lkramin 0 ارسال شده در آذر 92 سلام من خیلی تو سایتا و انجمنها گشتم ولی جوابمو پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنین چجوری یه ماژول (همون ک نوشتم مشاوره تلفنی) رو فیکس کنم ؟ به هر کی گفتم گفت کاری نداره فیکسش کن موقعیت های قالب من فیکس وجود نداره سایت : www.hotel24.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 سلام من خیلی تو سایتا و انجمنها گشتم ولی جوابمو پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنین چجوری یه ماژول (همون ک نوشتم مشاوره تلفنی) رو فیکس کنم ؟ به هر کی گفتم گفت کاری نداره فیکسش کن موقعیت های قالب من فیکس وجود نداره سایت : www.hotel24.ir با سلام موقعیتی که برای قسمت مشاوره تلفنی است که در واقع 2 تا تصویر برای مشاوره تلفنی گذاشته اید اندازه انها بیشتر از موقعیت می باشد و تصویر اخر به خط بعدی می رود راه کار: -سایز تصاویر این موقعیت را کمتر کنید تا در این موقعیت فیکس شوند - در سایز موقعیت #rt-feature موجود در فایل سی اس اس تمپلیت قالب را افزایش دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lkramin 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام موقعیتی که برای قسمت مشاوره تلفنی است که در واقع 2 تا تصویر برای مشاوره تلفنی گذاشته اید اندازه انها بیشتر از موقعیت می باشد و تصویر اخر به خط بعدی می رود راه کار: -سایز تصاویر این موقعیت را کمتر کنید تا در این موقعیت فیکس شوند - در سایز موقعیت #rt-feature موجود در فایل سی اس اس تمپلیت قالب را افزایش دهید موفق باشید نه نه منظور من از فیکس این بود که اون عکس های مشاوره تلفنی فیکس باشه یعنی با اسکرول بالا پایین بشه و همیشه رو صفحه باشه دقیقا مثل اون ف-ی-س ب-و-ک که کنار هست میخوام این پایین باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 نه نه منظور من از فیکس این بود که اون عکس های مشاوره تلفنی فیکس باشه یعنی با اسکرول بالا پایین بشه و همیشه رو صفحه باشه دقیقا مثل اون ف-ی-س ب-و-ک که کنار هست میخوام این پایین باشه بله باید یک موقعیت در جایی که می خواهید تصویر را قرار دهید بسازید و در فایل سی اس اس قالب حالت موقعیت آنرا position:fixed; نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lkramin 0 ارسال شده در آذر 92 بله باید یک موقعیت در جایی که می خواهید تصویر را قرار دهید بسازید و در فایل سی اس اس قالب حالت موقعیت آنرا position:fixed; نمایید پاسخ شما دقیقا همونیه که همه میگن برای مثال یکی از همین موقعیت هایی که هست مث همین مشاوره ها الان کجای فایل سی اس اس باید اینو فیکس کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 پاسخ شما دقیقا همونیه که همه میگن برای مثال یکی از همین موقعیت هایی که هست مث همین مشاوره ها الان کجای فایل سی اس اس باید اینو فیکس کنم؟ دوست عزیز اگر با طراحی قالب و کد نویسی سی اس اس آشنا باشید کاملا می توانید این کار را انجام دهید باید نام موقعیت را پیدا کنید سپس تغییرات لازم را انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر