somayeh fathi 0 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان قبلا از قسمت مدیریت برای نصب افزونه ها استفاده میکردم و با انتخاب گزینه اول افزونه ها کامل نصب میشد ولی الان هیچ کدوم از روش ها جواب نمیده و پیغام خطا میده . فایل نصبی رو روی یه جوملا دیگه تست کردم نصب شد مشکل نداشت بخش مدیریت مشکل ساز شده برای روش دوم طبق توضیحاتش تو مسیر پوشه ساختم و فایل نصبی رو آپلود کردم بازم ارور داد. پوشه tmp خالی کردم و چک کردم مشکل نداره . چرا نصب نمیشن افزونه هام؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام چه خطایی نمایش داده میشه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام چه خطایی نمایش داده میشه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نا توان در یافتن بسته نصبی JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام قبلا" راجع به خطای JFolder بحث شده و راه حل هم ارائه شده است . جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر