topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من بعداز گشتن دنبال یه افزونه خوبب جهت نمایش دقیق آمار که هم بشه داخل سایت به نمایش درآوردش هم با امکانات بیشتر داخل پنل مدیریت به این کامپوننت رسیدم ولی موقع نصب با خطای زیر مواجه میشم تو نت سرچی زدم دیدم این خطا فراگیر بوده ولی متاسفانه به پاسخی نرسیدم لطفا به من راهنمایی بدین یا افزونه قدرتمند دیگه ای معرفی کنید خطا مشاهده شده :: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/topware/public_html/00/administrator/components/com_j4age/libraries/base.classes.php on line 1184ورژن پی اچ پی > 5.0.0 No 5.3.27 ورژن پایگاه> 4.0.0 No 5.5.32-cll نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آذر 92 من فکر میکنم مشکل از فارسی سازیش باشه چون همین نسخه رو انگلیسیشو نصبیدم درست بود و داره کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما پیشنهاد می کنم از این افزونه استفاده نکنید.کلن آمارگیرها خیلی از منابع سرور استفاده می کنند و این افزونه دیگه آخرشه... از افزونه آمارگیر جومینا که در سایت هم منتشر شده است استفاده کنید. نسبت به این افزونه خیلی بهتر می باشد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر