alirezan28 0 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان ... اول معذرت میخوام اگه تاپیک رو جای اشتباه زدم ... دوستان من میخوام از سایت جومینا یه چیزی رو دانلود کنم ... اما میگه باید ثبت نام کنی اما من هیچ لینکی برای ثبت نام نمیبینم میشه شما کمکم کنید؟ ویرایش شده آذر 92 توسط alirezan28 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما ثبت نام جومینا فعلن بسته شده است. بخش قوانین سایت و تالار کامل توضیح داده شده است. 1 واکنش ها : alirezan28 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezan28 0 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما ثبت نام جومینا فعلن بسته شده است. بخش قوانین سایت و تالار کامل توضیح داده شده است. خب الان ما چیزهایی که در سایت هست رو بخوایم باید چی کار کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما فعلن تصمیمی گرفته نشده است. در تالار فعالیت داشته باشید تا به ثبت نام اعضا و سطح 1 و ... بالار ارتقا پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر