ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 سلام یک مشکل عجیب دارم زمانی که یک مطلب را منشتر میکنم در سایت منتشر میشه اما اگر همان مطلب را ویرایش کنم دیگر در سایت نمایش داده نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 سلام یک مشکل عجیب دارم زمانی که یک مطلب را منشتر میکنم در سایت منتشر میشه اما اگر همان مطلب را ویرایش کنم دیگر در سایت نمایش داده نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه؟ با سلام زمان انتشار مطلب رو بررسی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 با سلام زمان انتشار مطلب رو بررسی بفرمایید سلام من زمانشو تغییر نمیدم همون زمانه فقط کافی ویرایش بشه دیگه تو سایت نمایش داده نمیشه همه چیزش درسته انشارش باز هستش زمانش درسته و....ولی تو سایت نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آذر 92 سلام من زمانشو تغییر نمیدم همون زمانه فقط کافی ویرایش بشه دیگه تو سایت نمایش داده نمیشه همه چیزش درسته انشارش باز هستش زمانش درسته و....ولی تو سایت نمایش داده نمیشه زمان انتشار رو به یک یا دوروز قبل از انتشار برگردانید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 زمان انتشار رو به یک یا دوروز قبل از انتشار برگردانی تغییری نکرد من نه افزونه ای در سایت نصب کردم نه چیزی ناگهانی اینجوری شد نسخه جوملا هم اخرین نسخه جوملای سایت جومیناست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در آذر 92 تغییری نکرد من نه افزونه ای در سایت نصب کردم نه چیزی ناگهانی اینجوری شد نسخه جوملا هم اخرین نسخه جوملای سایت جومیناست خلاصه ببینید در صفحه ی مطالب ، کنار مطلبتون یک علامت مثلثی شکل هست یا خیر ( که نشانه معلق بودن مطلب است) من که نمی دونم.بهرصورت این مشکل من با عقب بردن یکی دو روزه زمان انتشار و تاریخ ویرایش مطلب درست می شوند. ----------------------------------------------------------------------------------------------- من که نمی دونم.بهرصورت این مشکل من با عقب بردن یکی دو روزه زمان انتشار و تاریخ ویرایش مطلب درست می شوند. 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 خلاصه ببینید در صفحه ی مطالب ، کنار مطلبتون یک علامت مثلثی شکل هست یا خیر ( که نشانه معلق بودن مطلب است) من که نمی دونم.بهرصورت این مشکل من با عقب بردن یکی دو روزه زمان انتشار و تاریخ ویرایش مطلب درست می شوند. بله عرض کردم خدممتون مطلب منتشر شده زمان انتشار و...همه چیز درسته اما تو سایت نمایش داده نمیشه اونم فقط مطالبی که ویرایش میکنم یعنی اگر الان یک پست منتشر کنم تو سایت نمایش میده اما اگر بیام اون مطلب رو ویرایش کنم دیگه تو سایت غیر فعال میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما تمامی صفحات سایت تان را بگردید ایا مطلب یافت می شود؟ اگر بلی حتمن مشکل از مرتب سازی می باشد. قدم بعدی اینکه جوملا خود را به آخرین نسخه ارتقا بدید. یعنی 2.5.16 سپس مجدد تست کنید 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما تمامی صفحات سایت تان را بگردید ایا مطلب یافت می شود؟ اگر بلی حتمن مشکل از مرتب سازی می باشد. قدم بعدی اینکه جوملا خود را به آخرین نسخه ارتقا بدید. یعنی 2.5.16 سپس مجدد تست کنید خیر مطلب بعد از ویرایش در هیچ کجای سایت دیده نمیشود عرض کردم جوملا بروز است همینطور دایرکتوری administrator مجددا آپلود شد اما مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام یک ماژول جستجو تو سایتتون منتشر کنید و بعد مطلبتون رو جستجو کنید ببینید پیدا میشه یا نه آدرس سایتتون رو هم قرار بدید و بفرمایید که عنوان مطلبی که ویرایش کردید و نمایش داده نمیشه چیه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : golbazi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 سلام خیر سرچ کردم جایی نبود موضوع مطلب هست : تست مطلب 2 آدرس سایت : http://kanontonekabon.com/portal/ ممنون یکی از دوستانم گفت اکر به جوملا 2.5.7 دانگرید کنم مشکل حل میشه از کجا میتونم نسخه استیبل 2.5.7 دانلود کنم؟ مرسی ----------------------------------------------------------------------------------------------- منظورم بسته ارتقا به جوملا 2.5.7 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام شما نیازی به دانگرید ندارید ! مطلبتون تو همین لینکی که قرار دادید من الان دارم میبینمش . در حال حاضر از بالا ، سومین مطلب هست اینم لینک خود مطلب : http://kanontonekabon.com/portal/49-2013-10-30-13-42-02/84-2.html مشکل شما در نحوه مرتب سازی مطالبتون هست . باید تنظیمات منوتون رو اصلاح کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : ehsan1 و saber_s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 سلام آقا ممنون ولی من تنظیماتو دستکاری نکردم روی چه حالتی باید بزارم؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------- من حتی تو مجموعه و منوی که هیچ مطلبی توش نیست متن میزارم و ویراش میکنم بازم نمایش داده نمیشه تو اون منو برای تست تو مجموعه و منوی که هیچ مطلبی نبود اینکارو کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام تنظیمات منو رو باید با توجه به نیازتون تنظیم کنید . مثلا" اگر میخواهید هر بار مطلبی رو ویرایش کردید در ابتدا قرار بگیره در اینصورت باید مطالب رو براساس تاریخ انتشار (منتشرشده) تنظیم کنید اما اگر میخواهید این اتفاق نیفته ، یعنی مکان مطلب ثابت باشه باید براساس تاریخ ایجاد مرتب کنید البته گزینه های تاثیر گذار دیگری هم هستند که یک نگاه دقیق کنید متوجه خواهید شد حالا اینکه در منویی میخواهید مطلب قرار بدید ولی نمایش داده نمیشه بازم میگم بیشترش به تنظیمات منوتون مربوط میشه یعنی باید مجموعه تون رو انتخاب کنید ، تعداد مطالب قابل نمایش رو تعیین کنید ، سطح دسترسی مناسبی رو قرار بدید و .... بازم تاکید میکنم بیشتر به تنظیمات منو مربوط میشه اما باید تنظیمات خود مجموعه و خود مطلبتون رو هم بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 یک دنیا تشکر کاملا حق با شما بود مشکل حل شد 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آذر 92 ظاهرا بخشی از پوستهای انجمن پاک شده همینطور پیغامهای خصوصی عرض کم مشکل شدید و جدیم اینه که مطالب بعد از ویراش در سایت نمایش داده نمیشه حتی جوملا رو جای دیکه نصب کرم به تنظیمات هم دست نزدم پست ارسال میکنم بعد ویرایش میکنم از بین میره نمایشش در سایت البته مطالب چند روز قبل را اگر ویرایش کنم مشکلی پیش نماید ولی مطالبی که در همان روز ارسال یا یک روز قبل ویرایش میشوند در سایت ناپدید مشند در حالی که در مدیریت همه چیز موجود و تنظیم است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر