golahmadi 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام و احترام ببخشید من قالبمو برای طراحی وب سایتم از یک سایت انگلیسی دانلود کردم و در قسمت فوتر قالب نام گروه سازنده این قالب نوشته شده بود که لینک میشد به سایت اصلی قالب، بعد من چون داشتم برای یک شرکت سایت طراحی می کردم ، در کد فوتر سایت تغییراتی ایجاد کردم و به جای اسم گروه سازنده ، نام شرکت خودمون رو گذاشتم و به همین سایت خودمون لینکش دادم. آیا این کار در seo کردن من تاثیر منفی دارد ؟ چون سایت من یا این که در گوگل index شده اما هنوز در pagerank گوگل، به صورت N/A (not available) می باشد. البته شایان ذکر است که در قسمت ابتدایی کد php و css قالب من نیز اسم گروه تولید کننده و نویسنده قالب وجود دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 با سلام و احترام ببخشید من قالبمو برای طراحی وب سایتم از یک سایت انگلیسی دانلود کردم و در قسمت فوتر قالب نام گروه سازنده این قالب نوشته شده بود که لینک میشد به سایت اصلی قالب، بعد من چون داشتم برای یک شرکت سایت طراحی می کردم ، در کد فوتر سایت تغییراتی ایجاد کردم و به جای اسم گروه سازنده ، نام شرکت خودمون رو گذاشتم و به همین سایت خودمون لینکش دادم. آیا این کار در seo کردن من تاثیر منفی دارد ؟ چون سایت من یا این که در گوگل index شده اما هنوز در pagerank گوگل، به صورت N/A (not available) می باشد. البته شایان ذکر است که در قسمت ابتدایی کد php و css قالب من نیز اسم گروه تولید کننده و نویسنده قالب وجود دارد. با سلام این جور مسایل تاثیر انچنان در سئو کلی سایت نداره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر