fundorp 1 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان چجوری میتونم حجم سایتمو کاهش بدم.سرعت لودشم خیلی کنده ازافزونهmootools هم استفاده کردم اما فایده ای نداشت.حجم عکس مطلب هارو کاهش دادم اما بازم وقتی باhttp://gtmetrix.com چک میکنم .میگه حجم عکس زیاده .مثلا من یه عکس داشتم که حجمش250کیلیوبیت بود و حجمشو کم کردم وبه70کیلوبیت رسوندم اما این سایت بازم250کیلوبیت رو نشون میده.چجوری میتونم درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان چجوری میتونم حجم سایتمو کاهش بدم.سرعت لودشم خیلی کنده ازافزونهmootools هم استفاده کردم اما فایده ای نداشت.حجم عکس مطلب هارو کاهش دادم اما بازم وقتی باhttp://gtmetrix.com چک میکنم .میگه حجم عکس زیاده .مثلا من یه عکس داشتم که حجمش250کیلیوبیت بود و حجمشو کم کردم وبه70کیلوبیت رسوندم اما این سایت بازم250کیلوبیت رو نشون میده.چجوری میتونم درستش کنم با سلام من چک کردم و بهتره برای فایل های تصویر در وب از پسوند های png بجای jpg استفاده کنید کلمه بهینه سازی تصویر را جستجو بفرمایید مطالب مفیدی در این زمینه انتشار پیدا کرده است موفق و سربلند باشید 1 واکنش ها : fundorp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آذر 92 باتبدیل فرمت تصاویر بهpng حجم اون6برابر میشه روش دیگه ای بلدنیستین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 سلام بافتوشاپ کاهش بده قسمت fail-save for web نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آذر 92 سایزشونو کاهش دادم .اما بازم حجم سایتو2مگ نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 خود سایت GTMetrix تو بخش Optimize images عکس ها رو با حجم پایین و همون کیفیت پیشنهاد میده اونها رو جایگزین کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fundorp 1 ارسال شده در آذر 92 دوست عزیز جایگزین کردم.ولی عکس ها به بخش کش رفتن.چجوری میتونم کش رو پاک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام از منوی وب سایت ، گزینه تعمیرات و بعد پاکسازی کش را انتخاب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر