pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 سلام من با آرتیستر قالبی درست کردم و در لوکال تست کردم یدون هیچ مشکلی بالا می آید. ولی وقتی روی هاست انتقال میدهم زیر منو ها که که یک ! مطلب خاص را نمایش میدهد که مطالب صفحه اول رو نمایش می دهد آدرس سایت : www.ccff.ir در منوی کنفرانس < درباره ما رو کلیلک کنید مشاهده میکنید. البته روی گزینه RSS که زیر منو ندارد بدرستی کار میکند ممنون میشم راهنمایی فرمایید --------------------------------------------------------------------------------------------- البته از کاپموننت منو swmenu هم استفاده کردم و باز هم برطرف نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 لینک درباره کنفرانس بدرستی کار میکنه بقیه لینک ها رو نیز مانند همین گزینه تعریف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در آذر 92 بله مشکلی بود که برطرف شد وقتی "استعار" اونا فارسی میشه لینکشون کار نمی کنه به اجبار انگلیسی تایپ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر