salimy 45 ارسال شده در آذر 92 بعد از نصب کامپوننت و پلاگین های جی دانلود تمام بنر های سایتم حذف شده اند . منوی سایتم به هم ریخته (نوع منو مگامنو) انگار یه تداخلی ایجاد کرده . دوستان کسی می تونه کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما پلاگین ها را یکی یکی غیر فعال کنید ببینید مشکل بر طرف میشه؟ اگر نه همه رو پاک کنید(خود کامپوننت و افزونه ها) سپس مجدد برسی بفرمایید کش مرورگر را هم پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما پلاگین ها را یکی یکی غیر فعال کنید ببینید مشکل بر طرف میشه؟ اگر نه همه رو پاک کنید(خود کامپوننت و افزونه ها) سپس مجدد برسی بفرمایید کش مرورگر را هم پاک کنید جناب میری مشکلم از کامپوننت و پلاگین های جی دانلود هست . برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟ راهی به جز حذف جی دانلود البته پلاگین های حل تداخل جیکئوری و نصب کردم مشکل بر طرف نشده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما مطمئن هستید مشکل از جی دانلود هست؟ تمام هدف این بود که اولن کاملن معلوم شود مشکل از جی دانلود است بعد معلوم شود دقیقن چه افزونه ای از جی دانلود این مشکل رو می سازه. اگر تداخل داره می تونید از فوکا دانلود هم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما مطمئن هستید مشکل از جی دانلود هست؟ تمام هدف این بود که اولن کاملن معلوم شود مشکل از جی دانلود است بعد معلوم شود دقیقن چه افزونه ای از جی دانلود این مشکل رو می سازه. اگر تداخل داره می تونید از فوکا دانلود هم استفاده کنید تشکر از پاسخ یعنی فوکا دانلور تداخل ایجاد نمی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما برای اینکه هم من و هم شما جواب این سوال تان را بفهمیم باید دانلود و نصب و تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر