tramorphius 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام خدمت دوستان عزیز. دوستان من وقتی سایتم رو باز میکنم فقط صفحه اصلی رو میتونم ببینم. یعنی روی هر لینکی که کلیک میکنم ارور not found 404 میده. نمیدونم مشکل از کجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 92 شما mod_rewrite رو غير فعال كنيد مشكلتون حل ميشهخب حالا براي اينكه اون گزينه رو فعال داشته باشيدhtaccess.txtرو بهhtaccess. نقطه اول باید باشهتغییر نام بدیدالان شما مي تونيد اون حالت mod_rewrite فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در آذر 92 این ماژول rewrite رو توی دیتابیس سرچ کردم اما چیزی پیدا نشد. فایل htaccess.txt رو هم قبلا به htaccess. تغییر داده بودم. نکنه مشکل از همینه؟ کممممممممک! وارد مدیریت هم نمیتونم بشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما ربطی به مدیریت نباید داشته باشه! وارد فایل configuration.php شوید خط زیر را پیدا کنید $sef_rewrite = '1'; ان 1 را به صفر تغیر بدید و ذخیره کنید بعد خالی کردن کش مرورگر مجدد تست کنید 1 واکنش ها : tramorphius نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در آذر 92 مشکل سایت حل شد. البته rewrite هنوز غیر فعاله و نمیدونم غیر فعال بودنش چه تاثیری تو سایتم. داره. همونطور که گفته بودم فایل htaccess.txt رو قبلا به htaccess. تغییر داده بودم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در آذر 92 ببخشید من خیلی گشتم اما نتونستم انجمن مربوط به ساخت admin جدید رو پیدا کنم. اگه لینکش رو برام بذارید ممنون میشم. وقتی میخوام وارد مدیریت سایت بشم یوزر و پسورد رو وارد میکنم و ورود رو میزنم میگه شما اجازه دسترسی به بخش مدیریت این سایت را ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما بفرمایید : http://forum.joomina.ir/topic/15279-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/#entry76718 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tramorphius 0 ارسال شده در آذر 92 ممنونم جناب میری. من دقیقا کارهایی که توی مطلب بود رو انجام دادم. چندین بار هم مرور کردم که اشتباه نشده باشه. اما یوزر و پسورد جدیدی که ساختم رو اصلا قبول نمیکنه و میگه وجود ندارد و یوزر و پسورد قبلی رو هم ( که از دیتا بیس حذف کردم) میگه اجازه دسترسی نداره. با اینکه حذف شده ، اما باز هم اجازه دسترسی نمیده. به جای اینکه بگه موجود نیست. توروخدا کمک. چند روزه که مشترهای من منتظر محصولات جدید هستند ، اما نمیتونم اضافه کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر