ezabadi 1 ارسال شده در آذر 92 سلام ببخشین من از قالب محرم (گروه برنامه نویسان جوان) استفاده میکنم ولی مل این که این قالب چندتا مشکل داره که منم نمیتونم حلش کنم ممنون میشم کمکم کنید مشکل این قالب این هستش که وقتی یه مطلب میزاری،داخل سایت بهم ریخته هستش ومشکل دومش هم این هستش که وقتی روی یک مجموعه کلیک می کنید که مطالب داخلش رو به صورت تیتر نشون بده رنگ مطالب به رنگ سفید شده واصلا چیزی نشون نمیده لینک دانلود قالب اصلیاینم لینک دموی سایت خودم:صفحه اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام سایتتون برای من باز نشد آیا مطالب رو از جایی مثل نرم افزار ورد و یا ... Copy & Paste میکنبد ؟ اگر بله ، در اینصورت میبایست ابتدا مطلب رو داخل نوت پد کپی کنید و سپس به داخل ادیتور منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در آذر 92 با سلام سایتتون برای من باز نشد آیا مطالب رو از جایی مثل نرم افزار ورد و یا ... Copy & Paste میکنبد ؟ اگر بله ، در اینصورت میبایست ابتدا مطلب رو داخل نوت پد کپی کنید و سپس به داخل ادیتور منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام مشکل همچنان سرجای خودش باقی هست (ومشکل دومش هم این هستش که وقتی روی یک مجموعه کلیک می کنید که مطالب داخلش رو به صورت تیتر نشون بده رنگ مطالب به رنگ سفید (شده واصلا چیزی نشون نمیده هزینش رو پرداخت میکنم ممنون میشم درستش کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما مشکل دوم : وارد فایل style.css قالب شوید خط 57 کد زیر قرار دارد a { text-decoration: none; } با کد زیر جایگزین کنید a { color: #333333; text-decoration: none; } من بهم ریختگی ای ندیدم. مطلب "تست" رو هم چک کردم بهم ریخته نبود! در صورت لزوم با اسکرین شات نشون بدید 1 واکنش ها : ezabadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر