vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 درخواست افزونه اي مثل اين سايت كه حالت جمع شدن تب هاي خودشون رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام با استفاده از افزونه های پنل ساز میتونید اینکار رو انجام بدید قبلا" چند مورد رو معرفی کردم . تو انجمن توسعه افزونه های فارسی جستجو کنید البته با جی کوئری هم میشه اینکار رو انجام داد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آذر 92 با سلام با استفاده از افزونه های پنل ساز میتونید اینکار رو انجام بدید قبلا" چند مورد رو معرفی کردم . تو انجمن توسعه افزونه های فارسی جستجو کنید البته با جی کوئری هم میشه اینکار رو انجام داد موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزيز من در انجمن گشتم و تنها پنل ساز رو همين پست پيدا كرد و در افزونه ها گشتم ولي چيزي پيدا نكردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام تو این بخش باید جستجو کنید http://forum.joomina.ir/forum/115-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر