somayeh fathi 0 ارسال شده در آبان 92 سلام سایتم ویروسی شده نمایش نمیده با نرم افزارهای اسکن سایت ، اسکن کردم فایده نداره متن پیغام به شرح زیر .Threat detectedAccess to the web page was blocked. Show URLThreat: JS/Agent.NKW trojanآدرس سایت : www.paradiseshop.irراه حل و پیشنهاد شما دوستان برای کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام من که تست کردم مشکلی مشاهده نشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : somayeh fathi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) با سلام من که تست کردم مشکلی مشاهده نشد موفق و پیروز باشید یا حق آنتی ویروسم نود 32 وقتی غیرفعالش میکنم میتونم سایتمو ببینم بازم پیغام Restart کردن سیستم رو میده ولی تا زمانی که غیر فعال نکردم نمیتونم صفحه سایتمو باز کنم و ببینم در صورتی که قبلا اصلا مشکلی با آنتی ویروسم نداشت. ویرایش شده آذر 92 توسط somayeh fathi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام سایتتون بازم تست شد و مشکلی نداره ، احتمالا" مشکل از سیستمتون هست . حالا یا ویروسی شده یا ... البته من NOD32 ندارم و استفاده هم نمیکنم . آنتی ویروس من نسخه اورجینال Kaspersky PURE میباشد و به شدت راضیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam1370 2 ارسال شده در آذر 92 سلام. من هم دقیقا این مشکل رو دارم. مشتری های سایتم میگن که آنتی ویروس اجازه نمیده وارد سایت بشن.من خودم آنتی ویروس نود 32 هست ولی چون آپدیت نیست در ورود به سایتم مشکلی ندارم. قالب سایت من همین bluespace هست www.aninaz.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam1370 2 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) من از پشتیبانی سایتم پرسیدم و اونا گفتن که مشکل توی همون ماژول اسلاید شو هست Autson slide show اگه از این ماژول استفاده می کنید غیر فعالش کنید. ویرایش شده آذر 92 توسط meysam1370 2 واکنش ها : somayeh fathi و mohamadrezapoor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somayeh fathi 0 ارسال شده در آذر 92 من از پشتیبانی سایتم پرسیدم و اونا گفتن که مشکل توی همون ماژول اسلاید شو هست Autson slide show اگه از این ماژول استفاده می کنید غیر فعالش کنید. من از اسلاید و استفاده میکنم اما اسمش این نیس اسلاید شو iNowSlider نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadrezapoor 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید من سایتم در حالت معمول وقتی ویروس کش روی کامپیوتر نصب نیست یا ویروس کش های غیر از nod32 نصب هست مشکلی نداره اما همین که ویروس کش nod32 نصب بشه وقتی صفحه اصلی سایت باز میشه یک پایم میده اگر ok کنید سیستم رو ریستارت میکنه ا اینکه سایت رو به این ویروس کش معرفی کردیم اما از هم سیستم رو ریستارت میکنه یک مشکل جدی برام پیش آمده لطفا راهنماییم کنید چه کنم پیشاپیش از همه شما عزیزان سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید من سایتم در حالت معمول وقتی ویروس کش روی کامپیوتر نصب نیست یا ویروس کش های غیر از nod32 نصب هست مشکلی نداره اما همین که ویروس کش nod32 نصب بشه وقتی صفحه اصلی سایت باز میشه یک پایم میده اگر ok کنید سیستم رو ریستارت میکنه ا اینکه سایت رو به این ویروس کش معرفی کردیم اما از هم سیستم رو ریستارت میکنه یک مشکل جدی برام پیش آمده لطفا راهنماییم کنید چه کنم پیشاپیش از همه شما عزیزان سپاسگذارم چه ویروسی شناسایی می شود و از کدام پرونده ؟ خواهشمندم نشانی سایت را بگذارید 1 واکنش ها : mohamadrezapoor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadrezapoor 0 ارسال شده در اسفند 92 Autson slide show احتمالا از همین باشهمن از پشتیبانی سایتم پرسیدم و اونا گفتن که مشکل توی همون ماژول اسلاید شو هستAutson slide showاگه از این ماژول استفاده می کنید غیر فعالش کنید.Autson slide show من دقیقا از این ماژول استفاده میکنم پس احتمالا مشکل از همینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر