sina_ali 0 ارسال شده در آبان 92 با سلاممن چند وقت پیش ماژولی نسب کردم که باعث شد سایتم بهم بریزه و نتونستم درستش کنم، الان تنها راهم اینه که کلا جوملا رو مجددا نصب کنم ولی میخوام پست های قبلیم بمونه چون چند صد پست دارم و در کنار اینکه پست های قبلی بمونه ماژول ها و افزودن هایی که الان روی بسایتم نصب هست، دیگه نباشه تا سایت به روز اولش برگرده، در کل میخوام یه سایت صفر کیلومتر باشه با پست های قبلی، من تونستم با پست های قبلی نصب کنم ولی هنوز ماژول های قبلی هم هستن، یعنی در دیتاست هستن!!!!ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 من تونستم با پست های قبلی نصب کنم ولی هنوز ماژول های قبلی هم هستن، یعنی در دیتاست هستن!!!! با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید بیشتر توضیح بدید . مگه چطور مطالب رو بازگردانی کردید که ماژولهاتون هم هستند ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_ali 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید بیشتر توضیح بدید . مگه چطور مطالب رو بازگردانی کردید که ماژولهاتون هم هستند ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام بعد از نصب کامل جوملا درحالی که نام دیتاست، دیتاست قبلی بود، در تنظیمات کلی پسوند رو همان پسوند قبلی قرار دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر