mehnoosh69 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من میخوام کامپوننت کی2 رو یه تغیراتی بدم. کی به این کامپوننت مسلط هست؟ کسی میتونه به من کمک کنه آیا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما به تالار تخصصی جوملا , جومینا خوش آمدید لطفن سوال تان را واضح بفرمایید تا اگر دوستان جواب را بدانند در ادامه همین تاپیک به شما بدهند ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehnoosh69 0 ارسال شده در آذر 92 یه مطلبی رو در کامپوننت کی2 ایجاد کردم و زیرمجموعه ی یه مجموعه قرار دادم. ولی مطلب رو در همه ی مجموعه ها نمایش میده. چطور میشه فقط در یک مجموعه ی مشخص نمایش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehnoosh69 0 ارسال شده در آذر 92 چرا اینجا هیچوقت کسی نیست؟ چرا کمک نمیکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما دوست عزیز کسی تعهدی به کمک کردن نداده است. تمامی دوستان جدا از کار طراحی و برنامه نویسی کارهای شخصی خود را هم دارند. ولی با این اوصاف تمام سعی مان را خواهیم کرد. شما دو مطلب منتشر و به مجموعه های مختلف اختصاص بدید. بعد یک منو از یکی از مجموعه بسازید. سپس ببینید هر دو مطلب تو همین مجموعه و منو هست یا خیر. البته k2 آخری نسخه رو دانلود و آپدیت کنید بد نیست. 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر