rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 سلام من قصد دارم کاربران و حذف کنم اما بعد از انتخاب وقتی حذف و میزنم صفحه رفرش شده و کاربر حذف نمیشود برای حل مشکل باید چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما نسخه جوملای شما دقیقن چد می باشد؟ از جوملا کدام تیم استفاده می کنید؟ اخیرن چه تغیراتی دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 جوملا 2.5.16 استفاده میکنم سایت تازه نصب شده تقریبا فکر کنم از اول هم این مشکل و داشتم.نمیدونم بعد چه تغییری اینطور شده بسته کوییک استارت شرکت خارجی بوده که ترجمه جوملا فارسی روش نصب شده و برای اپدیت به 2.5.16 از جوملا اصلی استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما مطمئنن از همان بسته quick start مشکل ساز است. اگر بسته نسخه 2.5.16 نیست یکبار جوملا را پاک کنید و مجدد نصب کنید بعد نصب هیچ عملی انجام ندهید حتا فارسی ساز هم نصب نکنید. ببینید همین بود مجدد هست؟ اگر بلی : بسته بروزرسانی جوملا 2.5.16 جومینا رو دانلود و همانند یک افزونه نصب کنید سپس مجدد تست کنید اگر خیر : حتمن از نصب افزونه ای است که بعد از نصب جوملا نصب می کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 92 داخل لوکال تسست کردم مشکل از بسته نصبی هستش. من کلی تنظیمات روی سایت و مطلب دارم نمیتونم سایت و پاک و از اول شروع به نصب کنم.راه حل خاصی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما اگر منظور تنظیمات کد می باشد که می توانید فایل ها را جایگزین کنید اگر منظور مطالب یا تغیرات در جوملا هست می توانید از دیتابیس بک آپ بگیرید و در هر جا خواستید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر