ramtin895 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من یه سایت جوملایی دارم ! قراره تو هر پست این سایت 200 . 300 تا فایل با لینک مستقیم و حجم های 2 یا 3 مگابایتی برای دانلود باشه !اما این فایل هارو نمیخوام رایگان بزارم اول به سرم زد که ادامه مطلب رو با rsmembership پولی کنم اما به این نتیجه رسیدم بازم سایت های دزد فایل میتونن این فایل هارو به ترفند های خودشون بدزدن ! برای همین به فکر افتادم که یه کاری کنم که بازدید کنندگان بیان با پرداخت هزینه عضو سایت بشن و لینکای دانلود فقط برای این افراد که عضو شدن فعال باشه !متسفانه با جستجو به جایی نرسیدم گفتم شاید تو این انجمن ها بشه کاری کرد ! ممنون میشم راهنمایی کنید !درضمن فایل ها روی هاست دانلود آپلود شدن و قراره کپی شن روی سایتم که تو هاست لینوکسه ! نسخه سایت هم جوملا 2.5 هست ! یک دنیا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بهترین مورد استفاده از آلفا یوزر پوینت و جی دانلود است. البته اینجوری برای دانلود هر فایل باید امتیاز داشته باشد. برای امتیاز هم شما پول تعیین می کنید. وارد درگاه شده و مبلغ را واریز سپس امتیاز می گیرد. 1 واکنش ها : ramtin895 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin895 0 ارسال شده در آبان 92 ممنونم ! با توجه به این که لینک های دانلودم روی یه هاست دیگه یعنی هاست دانلود هست ! این کد جواب میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما بله می توان. در جی دانلود امکان قرار دادن لینک دانلود از وب سایت دیگر هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramtin895 0 ارسال شده در آبان 92 فعلا درخواست دادم تا بانک بهم درگاه اینترنتی بده ! بعدا که نصبش کردن اگه موفق نشدم شما میتونید با پرداخت هزینش این کارو برام انجام بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما شما آستین بالا بزنید اگر با وجود تماس تلاش تون انجام نتونستید بدید می تونید تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر