alizare_m 0 ارسال شده در آبان 92 با عرض سلام ببخشید من مطلب جدید اضافه می کنم ولی اتشار نمی یابد واگر هم انتشار پیدا کند مطلب بعدی که وارد می کنیم آن مطلب قبلی معلق می شود لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 با كامپوننت كي 2؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 گاهی این مشکل به خاطر تنظیم نبودن درست زمانه مثلا اگه تاریخ انتشار مطلب از تاریخ فعلی جلوتر باشه یعنی در آینده باشه مطلب معلق میشه تنظیمات زمان و همچنین تاریخ انتشار مطلبتون رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizare_m 0 ارسال شده در آبان 92 گاهی این مشکل به خاطر تنظیم نبودن درست زمانه مثلا اگه تاریخ انتشار مطلب از تاریخ فعلی جلوتر باشه یعنی در آینده باشه مطلب معلق میشه تنظیمات زمان و همچنین تاریخ انتشار مطلبتون رو چک کنید ببخشید من زمان را تنظیم می کنم ولی یک بار که خارج و وارد می شوم باز برمی گردد به حالت اولیه در ضمن کی 2 نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما مطلب در حالت تایید می رود؟ اگر بلی به مدیریت هاست تون بگید ساعت سرور رو تنظیم کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 95 سلام منم همین مشکلو دارم، مطالب معلق شده و میان ابتدای مطالب قرار میگیرین در صورتی که تاریخشون خیلی قبلتر هست!!! و ترتیب مطالب سایتو به هم زده سایتم یه سایت خبری بسیار حساس هست. خواهشا راهنمایی کنید (جوملا 3 و بروز هم هست) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 1 ساعت پیش, zagros گفت: سلام منم همین مشکلو دارم، مطالب معلق شده و میان ابتدای مطالب قرار میگیرین در صورتی که تاریخشون خیلی قبلتر هست!!! و ترتیب مطالب سایتو به هم زده سایتم یه سایت خبری بسیار حساس هست. خواهشا راهنمایی کنید (جوملا 3 و بروز هم هست) درود فقط یه مطلب اینطوری شده یا همه مطالب اینطوری میشن؟ یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 95 1 - از منوی سیستم-> تنظیمات کلی منطقه زمانی را روی تهران تنظیم کنید. 2- جوملای خود را به آخرین نسخه جومینا بروز کنید. اگر مشکل برطرف نشد مشکل از ساعت سرور می باشد و باید با پشتیبانی تماس بگیرید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 95 17 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود فقط یه مطلب اینطوری شده یا همه مطالب اینطوری میشن؟ یاحق نه یه تعداد کمی از مطالب اینجوری میشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 95 55 minutes قبل , zagros گفت: نه یه تعداد کمی از مطالب اینجوری میشن. در تصویر ببینید. تاریخها خیلی به هم ریخته و عجیب میشن. مرسی از راهنمایی که کردین. بازم اینو ببینین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 95 59 minutes قبل , zagros گفت: درود تاریخ ایجاد و انتشار رو پاک کنید و دکمه ذخیره و بستن رو بزنید درست میشه، بعد از اینکار جوملاتون رو به جوملای فارسی جومینا آپدیت کنید تا این مشکل رو دیگه نداشته باشید... تاریخ سرورتون رو هم یک بار چک کنید. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر