vahid2star 2 ارسال شده در آبان 92 با سلام من تو سایتم قسمتی برای ارسال فایل توسط کاربران دارم.ولی یه مشکل بزرگ دارم که نمیتونم فایل های بیشتر از 8 آپلود کنم وباعث شده تا کاربران گلاییه کنن. من با استفاده از جی دانلود امکان ارسال فایل رو فراهم کردم. با مدیرهاست هم تماس گرفتم ایشون گفت مقدار مجاز برای ارسال فایل تا 20 مگابایت هست. ولی نمیدونم من چر بیشتر از 8 مگ نمیتونم آپلود کنم. حتی یه فایل php.ini نیز درست کردم و دستور های لازم برای اپلود تا 20 مگ رو هم توش وارد کردم و تو روت جوملا آپلود کردم ولی بازم مشکل برقراره لطفا راهنمایی کنید مشکلم برطرف بشه خیلی درگیرشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در تنظیمات جی دانلودز وارد سربرگ آپلود شوید ، اونجا یه فیلدی هست که میتونید حداکثر میزان آپلود فایل رو تعیین کنید که چه اندازه باشه عدد را برحسب کیلوبایت وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آبان 92 سلام ممنون از پاسخ شما ولی یادم روفت بگم این کارو هم کردم ولی مشکل برقراره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آذر 92 کسی نیست به من کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر