farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 با سلام و درود خدمت عزیزان یک فرم میخوام طراحی کنم که بعد از اینکه کاربر گزینه های سفارشش رو انتخاب کرد، یک جدول با نام و مشخصات محصولات انتخاب شده نشون بده که امکان حذف ردیف های جدول هم باشه تا حالا هیچکدوم از فرمسازهایی که باهاشون کار کردم این قابلیت نداشتن هدف از سفارش هم فقط ثبت سفارش هست ،پرداختی قرار نیست انجام بشه. دوستان می تونند افزونه ای رو معرفی کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 چه جوری میشه با ویرچومارت اینکارو کرد یعنی به درگاه وصلش نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 يك روش پرداخت از پلاگين استاندارد پرداخت واسش تعريف كن كه فقط سفارش ثبت بشه! 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 ببخشید من اولین باره با این کامپوننت کار میکنم منظورتون شیوه های پرداخته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 بله. توي قسمت شيوه هاي پرداخت يك روش پرداخت ايجاد كن و واسش هزينه اي تعيين نكن. روش حمل و نقل هم همينطور 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 بله. توي قسمت شيوه هاي پرداخت يك روش پرداخت ايجاد كن و واسش هزينه اي تعيين نكن. روش حمل و نقل هم همينطور پس چرا error میده وقتی ذخیره میکنم؟ vmError: TablePaymentmethods COM_VIRTUEMART_PAYMENT_JPLUGIN_ID در رکورد پیدا نشد !ناتوان در ذخیره اطلاعات COM_VIRTUEMART_PAYMENT_JPLUGIN_ID. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 پس چرا error میده وقتی ذخیره میکنم؟ vmError: TablePaymentmethods COM_VIRTUEMART_PAYMENT_JPLUGIN_ID در رکورد پیدا نشد !ناتوان در ذخیره اطلاعات COM_VIRTUEMART_PAYMENT_JPLUGIN_ID. كامپوننت رو از كجا دانلود كردي؟ نسخه جديد كامپوننت را دانلود كن يا اينكه اين نسخه رو آپديت كن و يا از قسمت مهاجرت كامپونتت رو ريست كن! 1 واکنش ها : farzanee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 كامپوننت رو از كجا دانلود كردي؟ نسخه جديد كامپوننت را دانلود كن يا اينكه اين نسخه رو آپديت كن و يا از قسمت مهاجرت كامپونتت رو ريست كن! از اینجا: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-virtumart-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 فکرکنم اگه اینکارو با breezing form انجام بدم زودتر به نتیجه برسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 خوب آپديتش كن احتمالا مشكلش حل ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در آبان 92 خوب آپديتش كن احتمالا مشكلش حل ميشه آپدیت میکنم error میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر