fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من می خواهم به یکی از کاربرانم فقط به یک ماژول دسترسی بدهم ! در سایت زیر http://siiau.ir/demo/index.php/ در تب امور کلاس ها یک ماژول است که من می خواهم به یکی از کاربران بدهم که بتواند آن را به روز رسانی کند چیکار کنم اگر نمی شود راه حل چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام یک گروه جدید و یک سطح دسترسی جدید ایجاد کنید و به کاربرتون اختصاص بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 92 ممنون ! می شود بیتر توضیح بدهید که چطوری یک کاربر را فقط به یک ماژول خاص دسترسی بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما از مدیریت کاربران » یک گروه جدید بسازید و یک سطح دسترسی جدید همانند ثبت نام شده یا نوینده یا ... بسازید سطح دسترسی را به این گروه اختصاص بدید سپس در مدیریت ماژول نو دسترسی را از عمومی به گروهی که ساختید تغیر بدید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 ممنون اومدم تو سطوح دسترسی یک دسترسی ساختم به عنوان رضا در گروه های کاربری یک گروه ساختم به عنوان رضا در گروه نویسنده یک کاربر ساختم به عنوان رضا در گروه نویسنده و گروه رضا ماژول را هم دسترسی اش را قرار دادم به نام رضا حالا می خواهم کاربر رضا وارد سایت شود و به ماژول دسترسی داشته باشد اصلا کاربر رضا نمی تواند وارد پنل سایت شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما خوب برای سطح دسترسی جدیدی که ایجاد کردید می باید معیین کنید این گروه به چه جاهایی دسترسی داشته باشند و به چه جاهایی دسترسی نداشته باشند باید از تنظیمات کلی و تب سطوح دسترسی مشخص کنید که این گروه بتونند وارد سایت شوند و بقیه موارد را هم تنظیم کنید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 من دسترسی دادم ماژول ها را هم برای ان کاربر خاص نمایش می دهد حالا می خواهم کاری کنم که وقتی به مدیریت ماژول ها می رود فقط یک ماژول را ببیند نه همه ماژول ها را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 دوستان چی کار کنم؟ هر کاری می کنم نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر