topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان در عکس زیر بخش 2 کپی رایت قالب می باشد که میخوام حذفش کنم لطفا راهنمایی کنید. درضمن اگه کسی آموزشی بهم بده تا بدونم کپی رایت رو از کجا بفهمم تو کدوم فایله به قولی خودکفا میشم منم و در بخش 1 چطور اسم این بخش رو به فارسی برگردونم هرچی گشتم نیافتمش بازم ممنون از راهنمایی هاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 سلام دوست عزیز آدرس وبسایتتون روبزارید تا بشه بهتون کمک کرد اگر روی لوکال هستش پیشنهاد میکنم تو فایل ایندکس قالب ببینید پیدا میکنید یا نه اگرم قالب پیچیده ای هست از برنامه note++ استفاده کنید برای سرچ کلمات که خیلی راحت میشه فهمید تو کدوم پوشه و کدوم فایل کپی رایت وجود داره موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 اینم آدرس سایت tm98.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در آبان 92 member login که باید اسم ماژول باشه میتونید تغییر بدید برای کپی رایت این قالب هم ببینید تو خود تنظیمات قالب نیست؟ تو پست قبلی هم گفتم اگر تو فایل ایندکس نبود از برنامه note++ استفاده کنی خیلی جاها به دردت میخوره یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان در عکس زیر بخش 2 کپی رایت قالب می باشد که میخوام حذفش کنم لطفا راهنمایی کنید. درضمن اگه کسی آموزشی بهم بده تا بدونم کپی رایت رو از کجا بفهمم تو کدوم فایله به قولی خودکفا میشم منم و در بخش 1 چطور اسم این بخش رو به فارسی برگردونم هرچی گشتم نیافتمش بازم ممنون از راهنمایی هاتون سلام دوست عزیز من از اون قسمت بالا چیزی متوجه نشدم ولی برای کپی رایت پایین اکثرا تویه تنظیمات قالب گزینه فعال یا غیر فعال کردن کپی رایت هست البته این درصورتیه که قالب رو خریده باشی یا علی 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در آبان 92 دوستان من خسلس گشتم ولی نتونستم پیدا کنم این 2 مورد رو نه ماژول یا پلاگینی بنام member login موجود است و نه قسمتی رو برای حذف کپی رایت یافتم درضمن قالب خریداری نـــــــشده است. لطفا اساتید و اهل فن به من کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر