vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 سلاملطفغا چندتا افزونه غير تجاري مثل اين افزونه معرفي كنيد كه يك مطلبي را در يك جعبه قرار داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام اگر با دستورات css آشنایی مختصری داشته باشید اصلا" نیازی به افزونه ندارید کافیه چه در ماژول html دستی و یا در داخل مطالبتون ، متن موردنظرتون رو داخل یک دایو قرار بدید و برای اون دایو استایل تعریف کنید مثال : <div style="width:300px;height:100px;background-color:#CCCCCC;overflow:scroll;">YOUR TEXT</div> مقادیر رو میتونید به دلخواه خودتون تغییر بدید . در مثال فوق من استایلها رو مستقیم وارد کردم . شما هم میتونید همینطوری انجام بدید اما اگر زیاد میخواهید از این مورد استفاده کنید میتونید یک کلاس برای دایو تعریف کنید و استایلهای کلاس را در فایل css قالبتون تعریف کنید <div class="MyClassName">YOUR TEXT</div> موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid62 1 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) با سلام اگر با دستورات css آشنایی مختصری داشته باشید اصلا" نیازی به افزونه ندارید کافیه چه در ماژول html دستی و یا در داخل مطالبتون ، متن موردنظرتون رو داخل یک دایو قرار بدید و برای اون دایو استایل تعریف کنید مثال : <div style="width:300px;height:100px;background-color:#CCCCCC;overflow:scroll;"> YOUR TEXT </div> مقادیر رو میتونید به دلخواه خودتون تغییر بدید . در مثال فوق من استایلها رو مستقیم وارد کردم . شما هم میتونید همینطوری انجام بدید اما اگر زیاد میخواهید از این مورد استفاده کنید میتونید یک کلاس برای دایو تعریف کنید و استایلهای کلاس را در فایل css قالبتون تعریف کنید <div class="MyClassName"> YOUR TEXT </div> موفق و پیروز باشید یا حق دوست عزيز ممنون و سوالم شايد ربط زيادي به ادامه پست نداشته باشه ولي لطفا راهنماي كنيد چون تازه شروع كردم به يادگيري برنامه نويسي فعلا html ، در حال حاضر براي پيدا كردن تمام دايو مربوط به كار برنامه نويسي در اينترنت راهنماي كنيد ویرایش شده آبان 92 توسط vahid62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام به لینک زیر مراجعه کنید http://www.w3schools.com/tags/tag_div.asp موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر