hooriayee 0 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستانمن راجع به جامعه مجازی ساز easy social یسری اطلاعات نیاز دارم.برای سایتم خواستم joomsocial تهیه کنم که فروشنده درباره easy social گفتند که بسیار سبک تر و امن تر از جوم سوشال است.می خواستم بپرسم کسی هست که از این افزونه استفاده کرده باشه ؟ بنظر شما واسه سایتی که تعداد کاربراش زیاده easy social بهتره یا جوم سوشال؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما جوم سوشیال خیلی معروف تر و دارای امکانات بیشتری نسبت به دیگر رقیبان خود دارد. هر چند نمی توان ان دو را مقایسه کرد. ولی جوم سوشیال افزونه های کمکی بسیاری هم دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadx90 8 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما جوم سوشیال خیلی معروف تر و دارای امکانات بیشتری نسبت به دیگر رقیبان خود دارد. هر چند نمی توان ان دو را مقایسه کرد. ولی جوم سوشیال افزونه های کمکی بسیاری هم دارد به نظر من اگر شما از سایر محصولات stackideas مثل easydiscuss و easyblog استفاده می کنید، بهتره از easysocial استفاده کنید. من به صورت کامل از easysocial استفاده نکردم و فقط روی لوکال نصب کردم که بنظرم خوب بود. ضمنا easysocial هنوز RTL رو پشتیبانی نمیکنه ولی گفته اند که به زودی به اون اضافه میشه.(الان سایر محصولات stackideas هم RTL رو پشتیبانی میکنن) مشکلی که من با جومسوشیال داشتم این بود که با RTL مشکل داشت و برای نسخه های فارسی شده اون باید کلی هزینه می کردی. 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و hooriayee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SHINGJIMOTO 1 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) با سلام. یک سوال مهم در رابطه با ایزی سوشیال.. : آیا ایزی سوشیال نال شده است ؟(منظور ایزی سوشیالی که در سطح وب، به صورت رایگان برای دانلود گذاشته شده)(یعنی امکان استفاده از آن در هاست های غیروارز وجود داره یا نه؟؟!! نکته : در سایت اصلیش به قیمت های مختلفی به فروش میره، / من ازسایت دیگری دانلودش کردم، و وقتی متنش رو بازکرده بودم و مطالعه می کردم، نوشته بود : ایزی سوشیال یک نرم افزار رایگان هست !!!! لطفاً توضیحی راجع به این قضیه بدید ، بالاخره نال هست ، یا تجاری ، یا رایگان؟؟ و اینکه در هاست غیر وارز امکان استفاده داره یا نه؟؟؟؟؟!!آیا خطر افزوده شدن کدهای مخرب در ش وجود داره ؟! جومسوشیال چطور؟(نال) با تشکر. ویرایش شده دی 92 توسط Əhməd.H نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 92 با سلام این بار رو جواب میدم ولی اگه سوال دیگه داشتید حتی در ادامه جواب من حتما در یک تایپیک جداگانه مطرح کنید // قوانین مرجع مهمترین و بهترین جا برای جواب گرفتن هست. موقعی که سایت اصلی داره میفروشه پس تجاریه و در سایت های مهم استفاده از نال شدش رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر