irannnnn 6 ارسال شده در آبان 92 اگر کسی میتونه کمک کنه سایتم در تنظیمات ادمین گزینه عریض نداره...چطور میتونم از طریق هاست اونو عریض کنم؟ یعنی دقیقا آدرسش کجاست و باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 اگر کسی میتونه کمک کنه سایتم در تنظیمات ادمین گزینه عریض نداره...چطور میتونم از طریق هاست اونو عریض کنم؟ یعنی دقیقا آدرسش کجاست و باید چکار کنم؟ منظورتون از عریض چیه؟ چرا که باید دید فالب شما این فابلیت رو داره یا باید تغییرات در css داد ! لطفا با دمو توضیح بدید! 1 واکنش ها : irannnnn نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در آبان 92 منظورتون از عریض چیه؟ چرا که باید دید فالب شما این فابلیت رو داره یا باید تغییرات در css داد ! لطفا با دمو توضیح بدید! میخام سایتم پهن تر بشه www.donyafile.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در آبان 92 میخام سایتم پهن تر بشه www.donyafile.com این کار اصولی نیست به این صورت (سایز عرض سایت شما استادارد هست ) ولی اگه اصرار دارید به آدرس زیر رفته و خط 81 را تغییر دهید مدیریت > مدیریت فالب > نام فالب > استایل و template.css را ویرایش نمایید و به دنبال خط 81 که شامل موارد زیر است #main { margin: 5px auto overflow: hidden max-width: 1280px min-width: 300px } بگردید و max-width را به شکل زیر تغییر دهید: max-width: 1280px سپس ذخیره و نتیجه را در وب سایت مشاهده کنید. پیروز باشید. 2 واکنش ها : irannnnn و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر