jalal95 0 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) دوستان شرمنده اگه سوالم خیلی ابتدایی هست من میخوام با استفاده از ماژول آر اس اس یک ماژول درست کنم که لینک آر اس اس از سایتهای دیگه بدم و یک منو در منوی اصلی درست کنم که وقتی کاربر روی اون منو کلیک کنه وارد صفحه ای بشه که اون ماژول را نمایش میدهد نمیدونم چیکار کنم ممنون میشمراهنمایی بفرمایید ویرایش شده آبان 92 توسط jalal95 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام عزیز با توجه به اینکه تازه کار هستید پیشنهاد میکنم کتاب اموزش جوملا 2.5 رو که در سایت جومینا هست دانلود و مطالعه کنید کاملا همه چیز اموزش داده شده 1 واکنش ها : jalal95 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalal95 0 ارسال شده در آبان 92 سلام عزیز با توجه به اینکه تازه کار هستید پیشنهاد میکنم کتاب اموزش جوملا 2.5 رو که در سایت جومینا هست دانلود و مطالعه کنید کاملا همه چیز اموزش داده شده ممنون از پیشنهادتون در انتخاب منو موندم در نوع منو چی انتخاب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر