shahroud_nms 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من قالب جوملا 2.5 رو از روی xampp نصب کردم. میخام روی جوملا یه قالب جدید نصب کنم. اما این ارور رو میده:نصب قالب: در حال حاضر یک قالب در این نام دایرکتوری استفاده می شود: نصب. آیا شما سعی دارید که دوباره قالب را نصب نمایی؟با اینکه من اصلا تا حالا نتونستم این قالب رو نصب کنم. مسیر نصب قالب:xampp/hdocts/joomlafarsi/template/ghaleb jadidتو پوشه tamplate میرم و قالب رو حذف می کنم و دوباره به صورت zip شده میذارمش، حتی برنامه جوملا رو هم دوباره نصب می کنم. قسمت مدیریت قالبها میرم و قالب جدید رو هم نمیبینم که بخوام پاکش کنم. در ضمن پوشه نصب قالب فقط یه پوشه هست و بصورت پوشه تو پوشه نیست.خواهش می کنم دوستان منو راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 سلام شما باید قالب رو از طریق نصاب جوملا حذف میکردید الان تو دیتابیس جوملاتون قالب هست بهمون خاطر که جوملا این ارور میده باید از دیتابیس هم حذفش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahroud_nms 0 ارسال شده در آبان 92 سلام شما باید قالب رو از طریق نصاب جوملا حذف میکردید الان تو دیتابیس جوملاتون قالب هست بهمون خاطر که جوملا این ارور میده باید از دیتابیس هم حذفش کنید سلام مرسی ک جواب دادید. من جوملا رو از روی xampp نصب کردم. تو قسمت phpmaadmin میرم، روی سربرگ database کلیک کردم اما سمت چپ صفحه فقط اسم دیتابیس ها رو مبینم. ممنون میشم بشتر راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 92 خب رو اسم دیتابیس کلیک کنید جداول نمایش داده میشن البته بدون داشتن دانش کافی بهتره دیتابیس رو دستکاری نکنید اول دقیق تو اینترنت جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر